Ένα σέξι μοντέλο με καμπύλες για τον ερωτιάρη Λιούις Χάμιλτον

Gazzetta team
Ένα σέξι μοντέλο με καμπύλες για τον ερωτιάρη Λιούις Χάμιλτον
Το μοντέλο Zahra Elise, γνωστό για τις γυμνές φωτογραφίσεις του στο Instagram, φημολογείται ότι είναι ο νέος έρωτας του Βρετανού οδηγού της Mercedes, στον οποίο αρέσουν προφανώς οι καμπύλες!

Ο Λιούις Χάμιλτον βγάζει το…παντεσπάνι του, κάνοντας γρήγορους γύρους στις πίστες της Formula 1, η Zahra Elise κερδίζει τα προς το ζην, εκθέτοντας το κορμί της σε σέξι πόζες στο Instagram. Τώρα, ακούγεται ότι οι δύο βγαίνουν μαζί ραντεβού και ότι η χυμώδης 25χρονη αποτελεί το νέο αμόρε του Βρετανού οδηγού της Mercedes.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί το τελευταίο Σαββατοκύριακο στο σπίτι του Κέβιν Χαρτ, όπου ο γνωστός ηθοποιός και κωμικός γιόρτασε με φίλους του τα τεσσαρακοστά του γενέθλια. Μετά τη γιορτή μπήκαν και οι δύο στο Range Rover της Zahra, ενώ ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 άφησε τη Ferrari του στη βίλα του Χαρτ, στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας.

Μετά από μία σύντομη στάση σε ένα βενζινάδικο, κατευθύνθηκαν ο Χάμιλτον και η Elise στο σπίτι της τελευταίας και κάπου εκεί σταματούν οι πληροφορίες μας.

Να σημειώσουμε, ότι ο Χάμιλτον ήταν επί χρόνια ζευγάρι με την pop τραγουδίστρια, Νικόλ Σέρτζινγκερ, με πολλούς ενδιάμεσους χωρισμούς μέχρι την οριστική λύση της σχέσης μεταξύ τους. Ο Βρετανός δεν είναι πάντως και το πιο φρόνιμο αγόρι και κατά καιρούς έχει συνδεθεί το όνομά του με ωραίες και επώνυμες γυναίκες, όπως η Ριάνα, η Κένταλ Τζένερ, η Ρίτα Όρα, η Γουίνι Χάρλοου και η Μπάρμπαρα Πάβλιν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!