Ένα SUV προς τιμήν του Ντάνιελ Ρικιάρντο (pics)

Πέτρος Σηφαλάκης
Ένα SUV προς τιμήν του Ντάνιελ Ρικιάρντο (pics)
Το Koleos Formula Edition είναι μια έκδοση περιορισμένης παραγωγής του γαλλικού SUV και θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Αυστραλία, την πατρίδα του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Η μεγάλη ιστορία της Renault στη Formula 1 έχει αποτυπωθεί αρκετές φορές σε μοντέλα παραγωγής, συνήθως της σπορ κατηγορίας. Αυτή τη φορά σειρά πήρε ένα SUV, το Koleos! Πρόκειται για μια έκδοση με το όνομα Formula Edition, που θα παραχθεί σε μόλις 400 κομμάτια και όλα τους, θα είναι διαθέσιμα στην Αυστραλία, την πατρίδα του ενός εκ των δύο οδηγών της Renault στη Formula 1, του Ντάνιελ Ρικιάρντο.

Ξεχωρίζει από τις ζάντες αλουμινίου των 19 ιντσών, τα μαύρα καπάκια στους εξωτερικούς καθρέπτες, το σήμα Formula Edition και τα τρία ειδικά χρώματα που είναι διαθέσιμα, το Universal White, το Metallic Grey και το Metallic Black. Η έκδοση προς τιμήν του Ντάνιελ Ρικιάρντο πάντως, δεν έχει κάποια άλλα σπορ στοιχεία.

Το μοτέρ παραμένει το ίδιο, ένας ατμοσφαιρικός βενζινοκινητήρας 2.5 λίτρων με 171 ίππους και 226 Nm ροπής, που συνδυάζεται με σασμάν συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT) και κινεί αποκλειστικά τους εμπρός τροχούς. Ο εξοπλισμός του βέβαια περιλαμβάνει τα πάντα τόσο στον τομέα της άνεσης, όσο και σε αυτόν της ασφάλειας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!