Formula 1: Τα highlights από το επεισοδιακό Γκραν Πρι της Αυστρίας! (vid)

Formula 1: Τα highlights από το επεισοδιακό Γκραν Πρι της Αυστρίας! (vid)
Η κυριαρχία του Λιούις Χάμιλτον τερματίστηκε, με τον Μαξ Φερστάπεν να «σπρώχνει«» κυριολεκτικά και μεταφορικά την Red Bull στη νίκη.

Ο χθεσινός αγώνας στην Αυστρία φαινόταν ότι θα είχε ευτυχή κατάληξη για τους φίλους της Ferrari, με παράλληλη διακοπή του σερί νικών της Mercedes. Ωστόσο, ο Μαξ Φερστάπεν είχε διαφορετική γνώμη και με έναν εκπληκτικό αγώνα, κατάφερε να... παραμερίσει ακόμη και την Ferrari του Σαρλ Λεκλέρκ, φερνόντας την Red Bull στην πρώτη θέση, αντί για την Σκουντερία. Οι αγωνοδίκες εξέτασαν το εν λόγω συμβάν και αποφάνθηκαν ότι η «επαφή» των δύο μονοθεσίων ήταν νόμιμη.

Έτσι λοιπόν για όσους δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν τον χθεσινό αγώνα στην Αυστρία, ο επίσημος λογαριασμός της Formula 1 κατά την προσφιλή του συνήθεια, ανέβασε το καθιερωμένο video στο Youtube με τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Όπως κάθε φορά, μέσα σε περίπου 7 λεπτά μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές στιγμές του χθεσινού Γκραν Πρι, μεταξύ αυτών και το επίμαχο συμβάν μεταξύ Φερστάπεν και Λεκλέρκ, καθώς και ορισμένες εντυπωσιακές «μονομαχίες» με φόντο μία θέση στην πρώτη δεκάδα.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Γκραν Πρι της Αυστρίας:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!