Όταν ο Φερστάπεν και ο Λεκλέρ τσακώνονταν σαν τα κοκοράκια (vid)

Gazzetta team
Όταν ο Φερστάπεν και ο Λεκλέρ τσακώνονταν σαν τα κοκοράκια (vid)
Λεκλέρ και Φερστάπεν βρίσκονται εδώ και χρόνια σε «εμπόλεμη» κατάσταση, όπως φαίνεται και σε παλαιότερο βίντεο μετά από αγώνα καρτ με τον Ολλανδό να είναι έξαλλος με τον Μονεγάσκο!

Η μονομαχία του Φερστάπεν με τον Λεκλέρ στο Γκραν Πρι Αυστρίας ήταν χωρίς αμφιβολία, ό,τι πιο καυτό έχουμε βιώσει μέχρι τώρα στην εφετινή σεζόν της Formula 1. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα δεν καταδέχθηκε να ρίξει ούτε μία ματιά ο ένας στον άλλον, ενώ και κατά τις απονομές στο βάθρο επικρατούσε ψυχρότητα μεταξύ του οδηγού της Red Bull και της Ferrari. Ωστόσο, αυτή η αντιπαλότητα δεν είναι καινούρια, αλλά κρατάει σχεδόν μία δεκαετία από την εποχή, που συμμετείχαν οι δύο πιλότοι ως παιδιά και έφηβοι σε αγώνες καρτ. Αναμφισβήτητος μάρτυρας είναι ένα βίντεο, πιθανότατα από αγώνα καρτ του 2012, όπου ο Φερστάπεν έχει γίνει έξαλλος με την οδηγική συμπεριφορά του Λεκλέρ και τον κατηγορεί, ότι τον έβγαλε εκτός πίστας. Αντίθετα, ο Λεκλέρ δείχνει πολύ cool και άνετος και χαρακτηρίζει το περιστατικό ως αγωνιστικό συμβάν!

Μερικά χρόνια αργότερα, αντιστράφηκαν οι όροι και νιώθει ο οδηγός πλέον της Ferrari αδικημένος από το επιθετικό στυλ οδήγησης του Ολλανδού. Το βίντεο ξεκινά με την περιγραφή ενός δημοσιογράφου στα ιταλικά, ωστόσο όλα τα λεφτά είναι οι σύντομες, αλλά τσεκουράτες δηλώσεις του Φερστάπεν και του Λεκλέρ στα αγγλικά. Όπως φαίνεται, πρόκειται για μία βεντέτα, που θα κρατήσει πολλά χρόνια ακόμη!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!