Φερστάπεν: «Δεν περίμενα να είμαστε τόσο δυνατοί»

Πέτρος Σηφαλάκης
Φερστάπεν: «Δεν περίμενα να είμαστε τόσο δυνατοί»
Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull πίστευε ότι οι κατατακτήριες δοκιμές θα ήταν δυσκολότερες για εκείνον, από όσο ήταν τελικά.

Πολύ καλά τα πήγε στις κατατακτήριες δοκιμές ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος κατάφερε να είναι ο τρίτος ταχύτερος και τελικά, θα ξεκινήσει από τη δεύτερη θέση αφού ο δεύτερος Χάμιλτον έφαγε μια ποινή τριών θέσεων. Ο Μαξ Φερστάπεν δεν πίστευε ούτε εκείνος ότι θα βρεθεί σε αυτό το σημείο, όπως μας αποκάλυψε στις δηλώσεις του.

«Πριν έρθουμε στην Αυστρία, δεν ήμουν τόσο αισιόδοξος για τις κατατακτήριες και πίστευα ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Στην πραγματικότητα όμως οι αναβαθμίσεις που κάναμε στο αυτοκίνητο μας έκαναν να κερδίσουμε ελαφρώς σε απόδοση. Ήμουν πραγματικά ικανοποιημένος με το αυτοκίνητο σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και στις στροφές έδειχνε πραγματικά ανταγωνιστικό. Ξέρουμε ότι υπολειπόμαστε ελαφρώς σε ρυθμό σε σχέση με τη Ferrari και τη Mercedes στην ευθεία αλλά επίσης ξέρουμε ότι αυτή δεν είναι καλή πίστα για εμάς. Οπότε, το εξαιρετικό αποτέλεσμά μας στις κατατακτήριες είναι ακόμη πιο σημαντικό» είπε ο Μαξ Φερστάπεν της Red Bull.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!