Διπλή τιμωρία στον Ντάνιελ Ρικιάρντο!

Πέτρος Σηφαλάκης
Διπλή τιμωρία στον Ντάνιελ Ρικιάρντο!
Ο οδηγός της Renault δέχθηκε όχι μία, αλλά δύο ποινές, με αποτέλεσμα να του στερηθούν πολύτιμοι βαθμοί από το Γκραν Πρι Γαλλίας.

Από έβδομος, ενδέκατος βρέθηκε ο Ντάνιελ Ρικιάρντο, ο οποίος τιμωρήθηκε με δύο ποινές. Ο Αυστραλός έχασε κάποιους βαθμούς και «προώθησε» άλλους οδηγούς μια θέση μπροστά. Οι αγωνοδίκες εξέτασαν τα δύο περιστατικά του Ρικιάρντο μέσα στον αγώνα, το περιστατικό που πέρασε τον Νόρις στη μάχη για την έβδομη θέση και το περιστατικό που πέρασε τον Κίμι Ράικονεν στις στροφές 8 και 9.

Είπαν χαρακτηριστικά ότι ο Ρικιάρντο βγήκε από την πίστα και ξαναμπήκε σε αυτή χωρίς ασφάλεια, αναγκάζοντας άλλους οδηγούς να βγουν εκτός για να τον αποφύγουν. Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο από την πλευρά του, είπε πως δεν μετανιώνει για τίποτα από όσα έκανε στον αγώνα και πως ήταν η προσπάθειά του για ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Επίσης, έδωσε εξηγήσεις στους αγωνοδίκες λέγοντάς τους ότι το αυτοκίνητο, με τον τρόπο που το οδήγησε εκείνη την ώρα έγινε πολύ πιο δύσκολο στον έλεγχό του, όταν ξαναμπήκε στην πίστα έκοψε πολύ, κατέβασε ταχύτητες και είχε και ένα μπλοκάρισμα στον τροχό. Οι αγωνοδίκες τα δέχτηκαν όλα αυτά αλλά επέμειναν στην αρχική τους θέση, ότι ήταν παρακινδυνευμένο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!