H Mercedes συνεχίζει με 1-2 στη Γαλλία

Πέτρος Σηφαλάκης
H Mercedes συνεχίζει με 1-2 στη Γαλλία
Πρώτα ήταν ο Χάμιλτον, τώρα ο Μπότας, όμως το αποτέλεσμα για τη Mercedes δεν άλλαξε και οι δύο πρώτες θέσεις ήταν δικές της στα ελεύθερα δοκιμαστικά 2.

Η δράση στην πίστα του Paul Ricard συνεχίζεται και η Mercedes παραμένει στην κορυφή. Ο Βαλτέρι Μπότας ήταν ο γρηγορότερος όλων και ο Λιούις Χάμιλτον τον ακολούθησε, με τον τελευταίο να κάνει ένα μικρό λάθος στο γρήγορο γύρο του και να μην του επιτρέπει να ανέβει στην πρώτη θέση. Σαρλ Λεκλέρ και Σεμπάστιαν Φέτελ βρίσκονται στην τρίτη και στην τέταρτη θέση και πέμπτος, ήταν ο Λάντο Νόρις της McLaren, ο οποίος πέρασε τον Μαξ Φερστάπεν, που βρίσκεται στην έκτη θέση.

Αξιοσημείωτο περιστατικό ήταν το στιγμιότυπο, που ο Λιούις Χάμιλτον αφήνει χώρο μεν στον Φερστάπεν, να τον περάσει, επειδή βρισκόταν σε γρήγορο γύρο, ο τελευταίος όμως δεν κατάφερε να μείνει στην πίστα και βγήκε λίγο εκτός. Το περιστατικό ερευνάται από τους υπεύθυνους και θα αποφασίσουν στη συνέχεια, να δουν αν υπάρχει υπαιτιότητα του Χάμιλτον. Κάρλος Σάινθ, Γκασλί, Ράικονεν και Μάγκνουσεν κλείνουν τη δεκάδα. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα παρακάτω:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!