Παντρεύτηκε μυστικά ο Σεμπάστιαν Φέτελ

Gazzetta team
Παντρεύτηκε μυστικά ο Σεμπάστιαν Φέτελ
Ο Γερμανός οδηγός της Ferrari παντρεύτηκε με πλήρη μυστικότητα πριν το Γκραν Πρι Γαλλίας τη σύντροφό του Χάνα Πράτερ, με την οποία έχουν δύο παιδιά!

Σε μυστικό γάμο προχώρησε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο οδηγός της Ferrari παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τη σύντροφό του Χάνα Πράτερ, με την οποία γνωρίζονται από την παιδική ηλικία, κάτι που επιβεβαίωσε επίσημα και η εκπρόσωπος Τύπου του Γερμανού πιλότου. Ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ το ζεύγος έχει δύο παιδιά και ζει οικογενειακά στην Ελβετία.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες μετά το Γκραν Πρι Καναδά, όπου ο 31χρονος οδηγός έχασε τη νίκη από τον Χάμιλτον μετά από μία αμφισβητούμενη ποινή πέντε δευτερολέπτων. Η είδηση ανακοινώθηκε πρώτα από τη γερμανική εφημερίδα Bild, ενώ ο ίδιος ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 εμφανίστηκε στα πιτ της πίστας Λε Καστελέ, όπου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το Γκραν Πρι Γαλλίας, φορώντας βέρα στο αριστερό του χέρι.

Ο Σεμπ δεν θέλησε ωστόσο να κάνει κάποιες δηλώσεις σχετικά με τον γάμο του, καθώς αποφεύγει να εκθέτει την ιδιωτική του ζωή στη δημοσιότητα, όπως ακριβώς έκανε στο παρελθόν και το είδωλό του, Μίκαελ Σουμάχερ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!