Ferrari: Δεν θα κάνει έφεση για την ποινή στον Σεμπάστιαν Φέτελ!

Δημήτρης Γράτσος
Ferrari: Δεν θα κάνει έφεση για την ποινή στον Σεμπάστιαν Φέτελ!
Ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας ενημέρωσε τη FIA ότι τελικά η Ferrari δεν θα εφεσιβάλλει την ποινή των αγωνοδικών στο Γκραν Πρι του Καναδά.

Πολύ κακό για το τίποτα, καθώς σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα και παρά τις αμφιλεγομένες αντιδράσεις του Σεμπάστιαν Φέτελ μετά τα όσα έγιναν στον Γκραν Πρι του Καναδά, εν τέλει η Scuderia Ferrari αποφάσισε να μην καταθέσει έφεση για την ποινή 5 δευτερολέπτων στον Γερμανό λόγω της επικίνδυνης εισόδου του στην πίστα, η οποία του στέρησε τη νίκη στον συγκεκριμένο αγώνα.

Να υπενθυμίσουμε ότι -ακόμη- ένα οδηγικό λάθος του Φέτελ τον οδήγησε αρχικά εκτός πίστας στο γρασίδι, ωστόσο κατάφερει να σώσει το μονοθέσιο του και να επανέλθει εντός αυτής, με τρόπο τον οποίο οι αγωνοδίκες τον θεώρησαν μη ασφαλή, καθώς παραλίγο να συγκρουστεί με τον Λιούις Χάμιλτον, ενώ η αντίδραση του Βρετανού ήταν αυτή που έσωσε και τους δύο οδηγούς από βέβαια σύγκρουση.

Παρά τα όσα ακολούθησαν τόσο από τον -αρκετά πιεσμένο- Σεμπάστιαν Φέτελ, όσο και από ανθρώπους ή και οπαδούς της ιταλικής ομάδας, τελικά όπως όλα δείχνουν δεν θα κατατεθεί έφεση, με τον Ματία Μπινότο να στέλνει σχετική επιστολή στη FIA. Όσο για τις αντιδράσεις σχετικά με το συμβάν μεταξύ Φέτελ και Χάμιλτον, ποικίλλουν, καθώς αρκετοί πρώην ή νυν οδηγοί συμφώνησαν με τους αγωνοδίκες, ενώ δεν ήταν λίγοι και όσοι είχαν αντίθετη άποψη.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!