H Ferrari... ξέχασε να ενημερώσει τον Λεκλέρ για την ποινή του Φέτελ!

Πέτρος Σηφαλάκης
H Ferrari... ξέχασε να ενημερώσει τον Λεκλέρ για την ποινή του Φέτελ!
Ακόμη ένα λάθος έγινε στο γκαράζ της Scuderia, καθώς δεν ενημέρωσαν ποτέ τον Μονεγάσκο οδηγό για την ποινή του teammate του.

Από το Γκραν Πρι Καναδά, το πιο συζητημένο γεγονός είναι η ποινή πέντε δευτερολέπτων του Σεμπάστιαν Φέτελ αλλά και κάποια ακόμη γεγονότα που «γεννήθηκαν» μέσα από αυτή. Ο Σαρλ Λεκλέρ όμως, δεν έμαθε έγκαιρα την τιμωρία του teammate του.

Η Ferrari απλώς... ξέχασε να τον ενημερώσει, μέσα στην ένταση της στιγμής, ενώ αν το ήξερε ο Μονεγάσκος πιλότος, ίσως και να είχε καταφέρει κάτι καλύτερο στον τερματισμό. «Δεν του το είπαμε. Ήταν ένα λάθος από την πλευρά μας. Ήμασταν πολύ πιεσμένοι, πάνω στην ένταση απλώς το ξεχάσαμε. Έπρεπε να του το είχαμε πει, αλλά δεν το κάναμε» είπε ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari.

Ο Λεκλέρ είπε στη συνέχεια: «Δεν θα άλλαζε τίποτα, ήμουν έτσι κι αλλιώς αρκετά πίσω και πίεζα φοβερά για να μπορέσω να τους πιάσω. Είδα ότι πάλευαν μπροστά μου και ότι ήταν πολύ κοντά, είδα επίσης ότι ήμασταν αρκετά γρήγοροι και καλύπταμε μια διαφορά. Για να αλλάξει κάτι με την ποινή θα έπρεπε να ήμουν πιο κοντά και να είχα την ευκαιρία μου. Οπότε όχι, δεν άλλαξε κάτι που δεν μου το είπαν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!