Κρίστιαν Χόρνερ: «Εγκρατής ο Μαξ Φερστάπεν στο Μονακό»

Κρίστιαν Χόρνερ: «Εγκρατής ο Μαξ Φερστάπεν στο Μονακό»
Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull είχε επαφές και με τα 2 μονοθέσια της Mercedes, ωστόσο ο επικεφαλής της ομάδας του τον υπερασπίστηκε.

Η μονομαχία του Μαξ Φερστάπεν με τον Λιούις Χάμιλτον μονοπώλησε το ενδιαφέρον στον χθεσινό αγώνα του Μονακό, με τον Ολλανδό να έχει επαφή τόσο με τον Βρετανό παγκόσμιο πρωταθλητή, όσο και με την έτερη Mercedes του Βάλτερι Μπότας και μάλιστα στα πιτς.

Ωστόσο ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, δικαιολόγησε τον Φερστάπεν χαρακτηρίζοντας τον ως «εγκρατή», ενώ συμπλήρωσε πως «πάλεψε σαν λιοντάρι». Να σημειωθεί ότι ο νεαρός Ολλανδός παρά το γεγονός ότι είχε τα ελαστικά του σε καλύτερη κατάσταση από τον Λιούις Χάμιλτον, δεν κατάφερε εν τέλει να τον προσπεράσει, ενώ τελικά βρέθηκε 4ος λόγω της ποινής για το περιστατικό με τον Μπότας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίστιαν Χόρνερ για την εμφάνιση του Μαξ Φερστάπεν στο Μονακό:

«Noμίζω ότι ο Μαξ ήταν πολύ εγκρατής. Ήταν σε εγρήγορση για αρκετή ώρα και τελικά είχε μόνο μια ευκαιρία, την οποία κυνήγησε. Αυτός είναι ο Μαξ. Δυστυχώς υπήρχε επαφή στα πιτ και πήρε ποινή. Είναι δύσκολο για εκείνον, καθώς οδήγησε πολύ καλά, με όλη του την καρδιά, οπότε η 4η θέση αφήνει μια πικρή γεύση. Αξιζε να είναι στο βάθρο σήμερα (σ.σ. χθες), αλλά το ενθαρρυντικό είναι ότι έχει καλή απόδοση και πιέζει συνεχώς. Πάλεψε σαν λιοντάρι, παρά λίγο να προσπεράσει τον Λιούς, άξιζε την προσπάθεια».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!