Διπλό κακό για τη Ferrari στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές του Μονακό

Gazzetta team
Διπλό κακό για τη Ferrari στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές του Μονακό
Ο Σεμπάστιαν Φέτελ βρήκε στις μπαριέρες και εγκατέλειψε στα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά του Γκραν Πρι στο Μονακό, ενώ με ποινή κινδυνεύει και ο Λεκλέρ!

Ένα ατύχημα χωρίς σοβαρές συνέπειες για τον ίδιο είχε ο Φέτελ στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές του Γκραν Πρι Μονακό. Ο Γερμανός έκανε λάθος στα φρένα στην πρώτη στροφή και χτύπησε τη Ferrari του μετωπικά πάνω στις μπαριέρες. Από την πρόσκρουση καταστράφηκε το μπροστινό μέρος του μονοθεσίου και υπέστησαν ζημιές οι αναρτήσεις, ενώ ο Φέτελ δεν έπαθε τίποτα. Πάντως δεν ήταν σε θέση να συνεχίσει τις ελεύθερες δοκιμές, ενώ η αποκατάσταση των ζημιών θα γίνει στο ενδιάμεσο διάστημα έως την έναρξη των κατατακτήριων δοκιμών. Σε κάθε περίπτωση, έχασε ο Φέτελ 40 πολύτιμα λεπτά χρόνου δοκιμών, ενώ να σημειώσουμε ότι οι εργασίες αποκατάστασης του μονοθεσίου του Γερμανού μπορούν να ξεκινήσουν μόνον μετά την ολοκλήρωση των ελεύθερων δοκιμών!

Σαν να μην έφτανε το ατύχημα του Φέτελ, είχε η Ferrari άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό. Συγκεκριμένα, κινδυνεύει με ποινή ο Σαρλ Λεκλέρ, καθώς οι αγωνοδίκες διερευνούν, αν παραβίασε το όριο ταχύτητας κατά τη φάση του εικονικού αυτοκινήτου ασφαλείας μετά το ατύχημα του Φέτελ. Ετσι θεωρείται πολύ πιθανόν, να επιβληθεί στον δεύτερο οδηγό της Ferrari κάποια ποινή, που θα του δυσκολέψει τον αγώνα μέσα στο σπίτι του νεαρού Μονεγάσκου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!