Ατύχημα και τιμωρία για τον γιο του Σουμάχερ (vid)

Gazzetta team
Ατύχημα και τιμωρία για τον γιο του Σουμάχερ (vid)
Ο νεαρός Μικ συγκρούστηκε με την Τατιάνα Καλντερόν στον αγώνα της Formula 2 στο Μονακό, προκαλώντας έτσι τη διακοπή του, ενώ τιμωρήθηκε από τους αγωνοδίκες.

Για δεύτερη φορά μπλοκάρισε ένας Σουμάχερ την περιβόητη στροφή Rascasse στο Μονακό. Το 2005 είχε μείνει στη μέση της Rascasse ο Μίκαελ Σουμάχερ κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών της Formula 1 και έτσι δεν είχε επιτρέψει στον Αλόνσο, να σημειώσει κάποιον γρήγορο χρόνο. Ο Γερμανός είχε υποστηρίξει, ότι επρόκειτο για οδηγικό λάθος, όμως οι αγωνοδίκες θεώρησαν σκόπιμη την κίνησή του και ο Σούμι είχε ξεκινήσει τότε τελευταίος το Γκραν Πρι.

13 χρόνια αργότερα διακόπηκε ένας αγώνας της Formula 2 στο Μονακό, επειδή μπλοκάρισε πάλι ένας Σουμάχερ την ίδια στροφή. Αυτή τη φορά συγκρούστηκε ο γιος του Σούμι, Μικ, με την Τατιάνα Καλντερόν, ενώ μάχονταν για την ένατη θέση. Όπως βλέπουμε και στο βίντεο, ο Μικ βρίσκει από πίσω την Καλντερόν, την υποχρεώνει σε τετ α κε και τα δύο μονοθέσια μένουν στη μέση της πίστας με τον Σουμάχερ να καταστρέφει την μπροστινή αεροτομή του αυτοκινήτου του. Για το περιστατικό τιμωρήθηκε ο 20χρονος Γερμανός οδηγός με ποινή περάσματος από τα πιτ και τελικά τερμάτισε δωδέκατος.

Για την ιστορία, να αναφέρουμε ότι νικητής αναδείχθηκε ο Νικ ντε Βρις, εμπρός από τους Λούκα Τσιότο και Νομπουχάρου Ματσουσίτα, ο οποίος θα ξεκινήσει πρώτος στον Σαββατιάτικο αγώνα σπριντ στο Πριγκιπάτο.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!