ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Ferrari: «Βρήκαμε τι φταίει στο μονοθέσιο»

Ferrari: «Βρήκαμε τι φταίει στο μονοθέσιο»

Ferrari: «Βρήκαμε τι φταίει στο μονοθέσιο»

Η Scuderia παραδέχεται ότι έκανε κάποια λάθη στο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της και αυτή τη στιγμή, δουλεύουν πάνω στην επιδιόρθωση των προβλημάτων.   

Η φετινή πορεία της Ferrari σίγουρα δεν ικανοποιεί την ίδια την ομάδα αλλά και τους φίλους της. Παραδέχτηκαν, ότι κάποια πράγματα στο μονοθέσιο δεν είχαν σχεδιαστεί σωστά και τώρα πρέπει να δουλέψουν για να τα διορθώσουν, για να μπορέσουν να είναι και πάλι ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα. 

Ο Ματία Μπινότο, επικεφαλής της αγωνιστικής ομάδας της Ferrari, είπε: «Οι δοκιμές της προηγούμενης εβδομάδας στη Βαρκελώνη και οι αναλύσεις που κάναμε στο Μαρανέλο επιβεβαιώνουν ότι τα φετινά ελαστικά είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που είχαμε πέρυσι και χρειάζονται διαφορετικές μηχανολογικές και αεροδυναμικές λύσεις για να δουλέψουν σωστά. 

Ήδη δουλεύουμε πάνω σε νέα πράγματα και θα φέρουμε σημαντικές αναβαθμίσεις που θα μας βοηθήσουν». Στη συνέχεια, ο Μπινότο είπε για τον Γκραν Πρι του Μονακό: «Είναι πολύ δύσκολος αγώνας. Ως συνήθως οι κατατακτήριες θα παίξουν πολύ μεγάλο ρόλο καθώς οι προσπεράσεις είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Φυσικά το Μονακό είναι ο αγώνας στην πατρίδα του Λεκλέρ και ξέρουμε ότι είναι πολύ σημαντικός για αυτόν. Και για εμάς το ίδιο».