ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Ποιους διάσημους εκτιμά ιδιαίτερα ο Φέτελ

Ποιους διάσημους εκτιμά ιδιαίτερα ο Φέτελ

Ποιους διάσημους εκτιμά ιδιαίτερα ο Φέτελ

Ο οδηγός της Ferrari έχει γνωρίσει πολλούς επώνυμους, που απογοητεύθηκε από τη συμπεριφορά και τον χαρακτήρα τους. Ωστόσο βγάζει το καπέλο μπροστά σε δύο διάσημους συμπολίτες μας.  

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ προσπαθεί να κρατά εκτός δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και το έχει καταφέρει μέχρι τώρα περίφημα. Ωστόσο, λόγω της δουλειάς του ως οδηγός της Formula 1 έρχεται σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο σε επαφή με διάσημους ηθοποιούς, αθλητές ή μουσικούς, με τους οποίους δεν βρίσκεται πάντα στο ίδιο μήκος κύματος. Σε συνέντευξή του στο γερμανικό περιοδικό ‘’Spiegel’’ ανέφερε ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1, ότι «μέσω της δουλειάς μου έχω γνωρίσει πολλές διάσημες προσωπικότητες, όμως με μερικούς ήταν η στενότερη γνωριμία μάλλον μία απογοήτευση».

Ωστόσο, ο 31χρονος Γερμανός γνώρισε και επώνυμους, μπροστά στους οποίους υποκλίνεται, όπως για παράδειγμα «ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ και ο Ραφαέλ Ναδάλ. Γνωρίζοντάς τους, μεγάλωσε η εκτίμησή μου γι αυτούς». Τον διάσημο τενίστα τον γνώρισε ο Φέτελ σε ένα φιλανθρωπικό παιχνίδι του Ισπανού στη Ζυρίχη. «Ο Ναδάλ έπαιζε εναντίον του Ρότζερ Φέντερερ. Μου επέτρεψαν να μπω για λίγο στα αποδυτήρια και οι δύο ήταν εξαιρετικά ευγενικοί. Μετά μπόρεσα να τον επισκεφθώ στο Γουίμπλεντον και μία φορά συναντηθήκαμε στην Ιαπωνία», συμπλήρωσε ο οδηγός της Ferrari.

Ο Φέτελ εξήγησε τη συμπάθειά του προς τον Ναδάλ λέγοντας, ότι «είναι στη συμπεριφορά του ένας απολύτως κανονικός τύπος και αυτό είναι κάτι, που εκτιμώ πάρα πολύ. Ακούγεται λίγο μπανάλ, όμως δεν είναι εύκολο, να μείνεις πιστός στον εαυτό σου, να μην αλλάξεις και όλα αυτά στη διάρκεια μίας μεγάλης καριέρας με σπουδαίες νίκες και σοβαρούς τραυματισμούς, γι αυτό σέβομαι πολύ τον Ναδάλ. Και πιστεύω, ότι και το ίδιο ισχύει και γι αυτόν».

Πάντως ο Φέτελ δεν θέλησε να αποκαλύψει, ποιοι ήταν πιο αχώνευτοι και αντιπαθητικοί επώνυμοι, που έχει γνωρίσει.