Ο Λιούις Χάμιλτον πατάει με το δεξί στο Μονακό!

Ο Λιούις Χάμιλτον πατάει με το δεξί στο Μονακό!
Στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κατάφερε να είναι πιο γρήγορος, έστω και οριακά από τον Μαξ Φερστάπεν.

Το Γκραν Πρι του Μονακό παραδοσιακά έχει ελεύθερα δοκιμαστικά την Πέμπτη, αντί της Παρασκευής και έτσι από σήμερα ξεκινά η δράση στο ιστορικό Γκραν Πρι. Ο Λιούις Χάμιλτον είχε μια πολύ καλή εκκίνηση του αγωνιστικού τριημέρου και κατάφερε να είναι ο πιο γρήγορος στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά. Ακριβώς από πίσω του, με μικρή διαφορά ο Μαξ Φερστάπεν που δείχνει αρκετά δυνατός στο Μονακό!

Στην αρχή της περιόδου ο Βαλτέρι Μπότας ήταν δεύτερος, πίσω από τον Χάμιλτον και κατάφερε να παραμείνει εκεί για αρκετή ώρα όμως ήρθε ο Ολλανδός για να του πάρει τη θέση. Έτσι ο Μπότας έμεινε τρίτος. Τέταρτος, ο Σαρλ Λεκλέρ, που στην ουσία βρίσκεται... σπίτι του, πέμπτος ο Σεμπάστιαν Φέτελ, έκτος ο Γκασλί και από εκεί και πέρα έχουμε Χούλκενμπεργκ, Μάγκνουσεν, Ράικονεν και Γκροζάν στη δεκάδα. Πρόβλημα αντιμετώπισε η McLaren του Κάρλος Σάινθ, με τα ηλεκτρονικά της, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να γράψει έναν καλό γύρο. Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!