Netflix: H Ferrari «ψήνεται» για τη 2η σεζόν του Formula 1: Drive to Survive

Netflix: H Ferrari «ψήνεται» για τη 2η σεζόν του Formula 1: Drive to Survive
Η Σκουντερία σκέφτεται να συμμετάσχει στο δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ του Netflix, καθώς και στο φετινό πρωτάθλημα F1 Esports.

Το πρώτο μέρος του Formula 1: Drive to Survive αφορούσε στην περσινή σεζόν του πρωταθλήματος της F1 και φαίνεται ότι δεν ενθουσίασε μόνο τους θαυμαστές της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και τους συντελεστές του Netflix, οι οποίοι ετοιμάζουν την συνέχεια του.

Στα 10 επεισόδια της πρώτης σεζόν παρακολουθήσαμε παρασκήνια και έντονες στιγμές εκ των έσω, από όλες τις ομάδες πλήν των δύο κορυφαίων αυτή τη στιγμή, καθώς Mercedes και Ferrari επέλεξαν να επικεντρωθούν στην μεταξύ τους μάχη για τον τίτλο, χωρίς να δείχνουν διάθεση για «αποκαλύψεις» από τα ενδότερα τους.

Ωστόσο, στο άκουσμα ότι το Netflix ετοιμάζει τη δεύτερη σεζόν της σειράς ντοκιμαντέρ με θέμα το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, στο οποίο μέχρι στιγμής η Mercedes πραγματοποιεί υγιεινό περίπατο, η Ferrari φαίνεται ότι το ξανασκέφτηκε και δεν αποκλείει την συμμετοχή της.

«Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα, παρά το γεγονός ότι δεν συμμετείχαμε στην περσινή σεζόν ως Ferrari. Ωστόσο, το σκεφτόμαστε αυτή τη στιγμή. Δεν έχουμε λάβει ακόμα την τελική απόφαση, αλλά είναι κάτι το οποίο θα κάνουμε τις επόμενες εβδομάδες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Σκουντερία, Ματία Μπινότο.

Πέρα από αυτό, ο Μπινότο δεν απέκλεισε την συμμετοχή της Ferrari και στο πρωτάθλημα F1 Esports, στο οποίο αποτελεί τη μοναδική ομάδα που δεν συμμετέχει: «Το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα F1 Esports αυξάνεται συνεχώς και σίγουρα ως Ferrari το έχουμε σοβαρά υπόψη μας. Δεν είμαστε ακόμη σίγουροι ότι θα συμμετάσχουμε σε αυτό, ωστόσο είναι κάτι που βρίσκεται υπό συζήτηση και σύντομα θα λάβουμε την τελική μας απόφαση».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!