Μπότας: «Περιμέναμε τις Ferrari πιο κοντά μας»

Μπότας: «Περιμέναμε τις Ferrari πιο κοντά μας»
Έκπληξη ήταν η τεράστια διαφορά που είχαν οι Ferrari με τον Βαλτέρι Μπότας, σύμφωνα με τον ίδιο, αλλά και το περίπου μισό δευτερόλεπτο που έμεινε πίσω του ο Λιούις Χάμιλτον.

Κοιτάζοντας τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές στην Ισπανία, ο Βαλτέρι Μπότας μοιάζει σαν να έπαιζε... χωρίς αντίπαλο. Ήταν πολύ φορμαρισμένος από τα ελεύθερα δοκιμαστικά και μέχρι και ο Λιούις Χάμιλτον δεν μπόρεσε να κόψει τη διαφορά του σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Οπότε, ο Μπότας πήρε μια άνετη pole position και άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό.

«Η μεγάλη διαφορά με τον Χάμιλτον δεν ήταν αναμενόμενη, ήταν μια έκπληξη. Αλλά τόσο εγώ, όσο και ο Λιούις, δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη διαφορά με τις Ferrari. Είδαμε τους χρόνους, σίγουρα περιμέναμε να είναι πιο κοντά σε εμάς. Κρίνοντας επίσης και από τα χειμερινά δοκιμαστικά αυτή η πίστα τους ταιριάζει αρκετά. Αλλά από την πρώτη ημέρα, των ελεύθερων δοκιμαστικών, καταφέραμε να είμαστε σε πολύ καλή φόρμα και να δουλέψουμε σωστά σε βασικούς τομείς όπως η απόδοση. Κάναμε πολύ καλή δουλειά και είμαστε όλοι εντυπωσιασμένοι» είπε ο Βαλτέρι Μπότας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!