Λιούις Χάμιλτον: Ο «Βασιλιάς» στον θρόνο του Game of Thrones! (pic)

Δημήτρης Γράτσος
Λιούις Χάμιλτον: Ο «Βασιλιάς» στον θρόνο του Game of Thrones! (pic)
Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes κυριαρχεί στη Formula 1 τα τελευταία χρόνια, έχοντας κατακτήσει την κορυφή 5 φορές συνολικά στην καριέρα του.

Στο ιστορικό 1.000ο Γκραν Πρι της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, νικήτης αναδείχθηκε ο Λιούις Χάμιλτον. Το εν λόγω σημαντικό ορόσημο σε συνδυασμό με την έναρξη του 8ου και τελευταίου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Game of Thrones», φαίνεται ότι έδωσε έμπνευση στους διοργανωτές της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού και δημοσίευσαν μια εντυπωσιακή φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό της Formula 1 στο Instagram.

Στη συγκεκριμένη φώτο με λεζάντα «Winner is coming» (για τους μη μυημένους πρόκειται για λογοπαίγνιο της χαρακτηριστικής ατάκας της σειράς «Winter is coming») απεικονίζεται ο Λιούις Χάμιλτον να έχει κατακτήσει τον θρόνο του Westeros, με την καρό σημαία στα χέρια του, το τιμόνι και το σήμα της Mercedes, καθώς και μερικά σετ ελαστικών για παρέα! Ανδιαμφισβήτητα ο Βρετανός πιλότος κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στη Formula 1, ενώ φέτος σε 3 αγώνες η Mercedes έχει πετύχει ισάριθμα 1-2.

Δείτε τον Λιούις Χάμιλτον ως Βασιλιά της F1 και του Westeros:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!