Tα highlights από το ιστορικό Γκραν Πρι της Κίνας! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Tα highlights από το ιστορικό Γκραν Πρι της Κίνας! (vid)
Στον 1.000ο αγώνα της Formula 1, συνεχίστηκε τόσο η κυριαρχία της Mercedes, όσο και ο προβληματισμός για τις επιλογές της Ferrari.

Όσοι δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν τον χθεσινό αγώνα στην πίστα της Σανγκάης, ο οποίος να σημειωθεί ότι ήταν ο 1.000ος στην ιστορία της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς ο επίσημος λογαριασμός της Formula 1 ανέβασε video στο Youtube με τα καλύτερα στιγμιότυπα.

Όπως κάθε φορά, μέσα σε σχεδόν 6 λεπτά μπορείτε να δείτε τις πιο σημαντικές στιγμές του χθεσινού Γκραν Πρι, όπως για παράδειγμα το προσπέρασμα του Λιούις Χάμιλτον στον Βάλτερι Μπότας σε μια εντυπωσιακή εκκίνηση για τον πεντάκις παγκόσμιο πρωταθλητή στη Formula 1, καθώς και την σύγκρουση μεταξύ Κβίατ και Νόρις, η οποία κόστισε και στους δύο.

Όπως είναι λογικό, την παράσταση έκλεψε η στιγμή που η Ferrari δίνει εντολή στον Σαρλ Λεκλέρκ να αφήσει τον Φέτελ να τον προσπεράσει, χωρίς ωστόσο ο Γερμανός να μπορέσει να «απειλήσει» τις 2 Mercedes, οι οποίες έκαναν περίπατο για ακόμη έναν αγώνα, ενώ την ίδια στιγμή ο νεαρός Μονεγάσκος κατέληξε στην 5η θέση.

Απολαύστε τα καλύτερα στιγμιότυπα από την Σανγκάη:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!