Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα δεν μετανιώνει για την επιστροφή του στην F1

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα δεν μετανιώνει για την επιστροφή του στην F1
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Williams, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα θεωρεί ότι έκανε καλά που γύρισε στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Η Williams στον πρώτο αγώνα φέτος, αλλά και από τα δοκιμαστικά πριν τη σεζόν, έδειξε ότι δεν βελτιώνεται όσο θα ήθελε. Τις τελευταίες χρονιές δεν είναι τόσο ανταγωνιστική και δυστυχώς, όλα δείχνουν ότι και φέτος θα είναι μια από τα ίδια. Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα είχε δηλώσει από την προηγούμενη κιόλας χρονιά πως ήθελε να γυρίσει στην F1 ως οδηγός. Τελικά, φέτος η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε και οδηγεί το ένα μονοθέσιο της Williams. Ο ίδιος, δήλωσε:

«Δεν μετανιώνω που μπήκα ξανά στη Formula 1. Πήρα μια απόφαση που σκεφτόμουν για παραπάνω από έξι εβδομάδες πέρυσι. Ήξερα ότι θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, μια πρόκληση για εμένα να ξαναμπώ σε ένα τόσο ανταγωνιστικό σπορ και ήξερα ότι θα είναι δύσκολο και για τη Williams. Αλλά δεν περίμενα να έρθω στην Αυστραλία τόσο απροετοίμαστος. Δυστυχώς και τα δοκιμαστικά στη Βαρκελώνη δεν δούλεψαν για εμάς. Μπήκα σε δύσκολη θέση, αλλά κάπως έπρεπε να τα ξεπεράσω αυτά στο Μπαχρέιν».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!