«Περίπατο θα κάνει η Mercedes», λέει ο Φέτελ

«Περίπατο θα κάνει η Mercedes», λέει ο Φέτελ

«Περίπατο θα κάνει η Mercedes», λέει ο Φέτελ

Μπλόφα ή ρεαλισμός; Σε κάθε περίπτωση, ο Φέτελ θεωρεί ότι οι Mercedes ετοιμάζονται για περίπατο στην Αυστραλία και απλά ελπίζει, να καταφέρει να τις ενοχλήσει λίγο!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ εκτιμά, ότι έχει λίγες πιθανότητες να επαναλάβει εφέτος την περυσινή νίκη του στο Γκραν Πρι Αυστραλίας. Σύμφωνα με τον Γερμανό, αυτό είναι απίθανο εξαιτίας της απόλυτης κυριαρχίας των Mercedes στη συγκεκριμένη πίστα της Μελβούρνης. «Φυσικά είναι η Mercedes φαβορί. Όταν είσαι τόσο πολύ ταχύτερος, θα πρέπει να είναι κανονικά ένας περίπατος. Όμως θα προσπαθήσουμε, να τους ενοχλήσουμε λίγο τον περίπατό τους», δήλωσε χαρακτηριστικά ο οδηγός της Ferrari.

Ο Γερμανός είχε διαφορά 0,7 δευτερολέπτων από τον Χάμιλτον στις κατατακτήριες δοκιμές και χαρακτήρισε την μεγάλη της έκταση ως μία «έκπληξη» λέγοντας τα εξής: «Επτά δέκατα του δευτερολέπτου είναι πολλά. Αυτοί βρίσκονται σε μία πολύ άνετη θέση και εμείς έχουμε μεγάλο πονοκέφαλο». Ο Φέτελ ανέφερε, ότι είναι ακόμη πολύ νωρίς για μία αξιόπιστη εκτίμηση της κατάστασης, υπογράμμισε όμως, ότι «αν είσαι γρήγορος εδώ, τότε είσαι κανονικά γρήγορος και αλλού. Εκτιμώ, ότι αυτή είναι σήμερα η κατάσταση, όσον αφορά στην ισορροπία των δυνάμεων». Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 συμπλήρωσε, ότι γι αυτόν τον λόγο «επικρατεί απογοήτευση» στη Ferrari και παραδέχθηκε, ότι «δεν είμαστε αρκετά γρήγοροι»!