O Φέτελ βάφτισε τη νέα Ferrari του Λίνα

Gazzetta team
O Φέτελ βάφτισε τη νέα Ferrari του Λίνα
Ο Γερμανός οδηγός συνέχισε την παράδοση, να δίνει κάθε χρόνο στο νέο του μονοθέσιο ένα γυναικείο όνομα και για το 2019 κατέληξε –με τη βοήθεια των μηχανικών του- στο όνομα Λίνα!

Αποκαλύφθηκε το «μεγάλο μυστικό» της Ferrari πριν την εκκίνηση της νέας σεζόν της Formula 1. Συγκεκριμένα, ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε γνωστό λίγες ημέρες πριν το Γκραν Πρι Αυστραλίας το όνομα του νέου μονοθεσίου του, όπως συνηθίζει αδιαλείπτως από το 2008. Ο Γερμανός επιλέγει πάντα – μαζί με τους μηχανικούς του – μία γυναικεία ονομασία και για τη Ferrari του 2019 κατέληξε στο όνομα Λίνα.

Ο οδηγός της Scuderia δεν διαλέγει το όνομα έχοντας ως πρότυπο κάποια επώνυμη εκπρόσωπο του ωραίου φύλου, απλά βαφτίζει το μονοθέσιο του με μία ονομασία, που του αρέσει. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, «η Ferrari μου έχει ένα ωραίο όνομα. Lina, leany Lina, δηλαδή «Λίνα, λεπτή Λίνα».

Kαι βέβαια, για τους φίλους της κόκκινης ομάδας δεν παίζει κανένα ρόλο, αν είναι όντως λεπτή η Λίνα, αρκεί να αποδειχθεί γρήγορη στους αγώνες, αρχής γενομένης από το Γκραν Πρι Αυστραλίας στις 17 Μαρτίου.

Δείτε, πώς έχει ονομάσει μέχρι σήμερα ο Φέτελ τα προηγούμενα μονοθέσιά του:

2008: Tζούλι

2009: Κέιτ

2010: Χυμώδης Λιζ (Luscious Liz)

2011: Bιτσιόζα Κάιλι (Kinky Kylie)

2012: Άμπι

2013: Πεινασμένη Χάιντι (Hungry Heidi)

2014: Σούζι

2015: Εύα

2016: Mαργκερίτα

2017: Τζίνα

2018: Λόρια

Για να δούμε, αν αποδειχθεί τελικά η Λίνα ποιο γούρικη από τις προηγούμενες Ferrari για τον τέσσερις φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!