H Ferrari και πάλι στο «θρόνο» της

Πέτρος Σηφαλάκης
H Ferrari και πάλι στο «θρόνο» της
Τα δοκιμαστικά της Βαρκελώνης έφεραν τον Σαρλ Λεκλέρκ κορυφαίο στο χρονόμετρο σήμερα, ύστερα από αρκετές «εναλλαγές» της πρώτης θέσης που έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες.

Ο Σαρλ Λεκλέρκ ήταν ο οδηγός που έφερε τη Ferrari και πάλι στην πρώτη θέση, στο πλαίσιο των δοκιμαστικών της Βαρκελώνης που διεξάγονται τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ο γύρος του Λεκλέρκ ήταν πάρα πολύ καλός και για να έχουμε ένα μέτρο σύγκρισης, ήταν έξι δέκατα ταχύτερος από το γύρο του Λιούις Χάμιλτον πέρυσι, που πήρε την pole position στο Γκραν Πρι που έγινε στην πίστα αυτή!

Ο Άλεξ Αλμπόν είναι στη δεύτερη θέση, ο Λάντο Νόρις στην τρίτη, ο Πιέρ Γκασλί στην τέταρτη και ο Ντάνιελ Ρικιάρντο στην πέμπτη. Ο Γκασλί, είχε και ένα σοβαρό ατύχημα στην ένατη στροφή της πίστας που ευτυχώς δεν του προκάλεσε κανέναν τραυματισμό, όμως το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές. Κόκκινη σημαία έφερε και ο Λανς Στρολ όταν ακινητοποιήθηκε στη μέση της πίστας, ενώ και ο Ρομέν Γκροζάν είχε ένα πρόβλημα με την εξάτμιση του μονοθεσίου του που ανάγκασε τους μηχανικούς της ομάδας του να δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να το λύσουν. Δείτε τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!