«Αποθεώνει» τη Ferrari ο Λιούις Χάμιλτον!

Δημήτρης Γράτσος
«Αποθεώνει» τη Ferrari ο Λιούις Χάμιλτον!
Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes δηλώνει εντυπωσιασμένος από τις επιδόσεις του νέου μονοθεσίου της Σκουντερία.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Οι χειμερινές δοκιμές της Formula 1 ξεκίνησαν από τις 18 Φεβρουαρίου στην πίστα της Βαρκελώνης, με τους οδηγούς όσο και τους υπεύθυνους των ομάδων να έχουν ήδη βγάλει τα πρώτα σημαντικά συμπεράσματα εν όψει τη νέας σεζόν, η οποία βρίσκεται προ των πυλών.

Ωστόσο, οι πρώτες εντυπώσεις δεν αφορούν μόνο στα μονοθέσια των ομάδων στις οποίες ανήκουν, όσο και σε αυτά του ανταγωνισμού. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο παγκόσμιος πρωταθλητής Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος μίλησε σε διεθνή Μέσα και εμμέσως πλην σαφώς «αποθέωσε» τη Ferrari SF90.

«Δεν νομίζω ότι μπορούμε να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, όμως η Ferrari είναι εξαιρετικά ισχυρή αυτή τη στιγμή, όπως έχω δει. Νομίζω ότι έχουν καλύτερο μονοθέσιο από πέρσι και αυτό σημαίνει ότι για εμάς θα είναι ακόμα μεγαλύτερη η πρόκληση κατά τη φετινή σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον.

Προφανώς αναφέρθηκε και στην δική του ομάδα, τονίζοντας ότι έχουν ως στόχο να αναλύσουν όλα τα δεδομένα από τις χειμερινές δοκιμές, για να βελτιώσουν το μονοθέσιο τους, ενώ εμφανίστηκε αρκετά αισιόδοξος ότι η Mercedes θα είναι πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος έτσι ώστε να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!