Δεν προλαβαίνει ούτε τη δεύτερη μέρα δοκιμών η Williams

Πέτρος Σηφαλάκης
Δεν προλαβαίνει ούτε τη δεύτερη μέρα δοκιμών η Williams
Απογοητευτικά είναι τα νέα από τη Williams, με την ομάδα να δηλώνει ότι η Τετάρτη θα είναι το καλύτερο σενάριο για να βρεθούν στην πίστα, χάνοντας και τη δεύτερη μέρα των δοκιμαστικών.

Η πρώτη μέρα των δοκιμαστικών στην πίστα της Βαρκελώνης ολοκληρώθηκε και ο Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Ferrari, βρέθηκε στην κορυφή. Η Williams όμως, δεν κατάφερε καν να μπει στην πίστα και όχι μόνο αυτό, αλλά θα χάσει και τη δεύτερη ημέρα των δοκιμαστικών! Ο λόγος είναι ότι ακόμη δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με το μονοθέσιο και το FW42 θα είναι έτοιμο το νωρίτερο την Τετάρτη.

Άρα η Τρίτη είναι ήδη χαμένη υπόθεση και μένει τώρα να δούμε αν οι μηχανικοί της ομάδας θα καταφέρουν να ετοιμάσουν το αυτοκίνητο για την τρίτη ημέρα των δοκιμαστικών! Τα νέα αυτά δεν είναι τόσο ενθαρρυντικά για τη Williams όμως είναι και η πραγματικότητα. Η επικεφαλής της ομάδας, Κλερ Γουίλιαμς, είπε: «Δεν θα τρέξουμε πριν την Τετάρτη. Απογοητευτικό ή όχι, είναι η κατάστασή μας. Θα βγάλουμε το μονοθέσιο να τρέξει όσο το δυνατόν νωρίτερα». Με το... αριστερό ξεκινάει τη χρονιά η Williams!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!