Red Bull: «Σπάει ο πάγος» μεταξύ Φερστάπεν και Γκασλί! (pics & vids)

Δημήτρης Γράτσος
Red Bull: «Σπάει ο πάγος» μεταξύ Φερστάπεν και Γκασλί! (pics & vids)
Οι 2 οδηγοί της Red Bull Racing είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πάρκο ψυχαγωγίας Flenovice και να γνωριστούν καλύτερα.

Λίγο πριν την έναρξη των χειμερινών δοκιμών του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, οι οδηγοί της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν και Πιέρ Γκασλί, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα διασκεδάζοντας στο πάρκο ψυχαγωγίας Flenovice στην Ολλανδία. Προφανώς ως οδηγοί της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ήταν δεδομένο ότι θα επιλέξουν να περάσουν ευχάριστα με κάτι… μηχανοκίνητο. Έτσι λοιπόν επέλεξαν να ντριφτάρουν με καρτ σε πίστα καλυμμένη από χιόνι, προσφέροντας άφθονο θέαμα!

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Αταλάντα - Μίλαν (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Τα συγκεκριμένα καρτ ήταν εφοδιασμένα με ελαστικά με καρφιά, με τους δύο οδηγούς να τα οδηγούν μόνιμα στο πλάι. Ο Φερστάπεν ως «παλαιότερος» στην αυστριακή ομάδα έδινε το ρυθμό, με τον άρτι αφιχθέντα Γκασλί να ακολουθεί κατά πόδας. Στο τέλος της ημέρας, το δίδυμο της Red Bull δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενο τόσο για την εμπειρία, όσο και για την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα εν όψει της απαιτητικής αγωνιστικής σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών.

Δείτε τα παρακάτω εντυπωσιακά video με τους οδηγούς της Red Bull να σπάνε κυριολεκτικά τον πάγο και όχι μόνο μεταξύ τους:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!