Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτζι τεστάρουν καυτές Alfa Romeo! (vid)

Δημήτρης Γράτσος
Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτζι τεστάρουν καυτές Alfa Romeo! (vid)
Οι δύο οδηγοί της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team οδήγησαν τις Giulietta Veloce, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio στην πίστα του Μπαλόκο.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Λίγο πριν το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1, οι Κίμι Ράικονεν και Αντόνιο Τζιοβινάτζι, οδηγοί της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team, βρέθηκαν στην πίστα δοκιμών της ιταλικής φίρμας στο Μπαλόκο και «μυήθηκαν» στις αρχές και την φιλοσοφία της.

Να σημειωθεί ότι επιλογή του μέρους δεν είναι τυχαία, καθώς εκεί η ιστορική Autodelta, το αγωνιστικό τμήμα της Alfa Romeo, δημιούργησε τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η εταιρεία κατέκτησε νίκες και τίτλους σε διάφορα πρωταθλήματα, συμπεριλαμβανομένης και της Formula 1.

Πλέον, ως Alfa Romeo Racing διαθέτει στο δυναμικό της τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2007, Κίμι Ράικονεν και τον νεαρό Αντόνιο Τζιοβινάτζι. Οι δύο οδηγοί ξεκίνησαν την ημέρα τους στο Μπαλόκο από την μήκους 5,6 χλμ. διαδρομή «Alfa Romeo Track», η οποία αποτελεί το ιδανικό πεδίο για να δοκιμαστούν τα χαρακτηριστικά των μοντέλων της ιταλικής φίρμας.

Έτσι λοιπόν οι Ράικονεν και Τζιοβινάτζι οδήγησαν τις Giulietta Veloce, Giulia Quadrifoglio και Stelvio Quadrifoglio, απολαμβάνοντας στο έπακρο την όλη διαδικασία. Υπενθυμίζουμε, ότι οι εκδόσεις Quadrifoglio, με το διάσημο λογότυπο που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά το 1932, εφοδιάζονται με V6 bi-Turbo βενζινοκινητήρα 2,9 λίτρων, ο οποίος εξελίχθηκε σε συνεργασία με τη Ferrari, ενώ αποδίδουν 510 ίππους και 600 Nm ροπής.

Δείτε το εντυπωσιακό video από την εμπειρία των 2 οδηγών της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team στην πίστα του Μπαλόκο:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!