ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Red Bull Racing: Ιδού η νέα RB15 με κινητήρα Honda!

Red Bull Racing: Ιδού η νέα RB15 με κινητήρα Honda!

Red Bull Racing: Ιδού η νέα RB15 με κινητήρα Honda!

Το μονοθέσιο της αυστριακής ομάδας διαθέτει πλέον ιαπωνική «καρδιά», με δίδυμο οδηγών τους Μαξ Φερστάπεν και Πιέρ Γκασλί.

Οι παρουσιάσεις νέων μονοθεσίων για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Formula 1 συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κι έτσι μετά τη νέα Mercedes W10 που γνωρίσαμε προ ολίγου, ήρθε η σειρά για τη νέα Red Bull RB15, η οποία αποτελεί το πρώτο μονοθέσιο της αυστριακή ομάδας με κινητήρα της Honda.

Να σημειωθεί επίσης ότι η Honda για πρώτη φορά μετά την -όχι και τόσο πετυχημένη- επιστροφή της στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2015, φέτος θα εφοδιάζει με κινητήρες δύο ομάδες (Red Bull και Toro Rosso από την περσινή σεζόν).

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες, η RB15 ξεχωρίζει για το νέο χρωματισμό της (κόκκινο και σκούρο μπλε), ωστόσο το συγκεκριμένο μονοθέσιο είναι one-off, κοινώς θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά στις χειμερινές δοκιμές της Βαρκελώνης, οι οποίες θα ξεκινήσουν από τις 18 Φεβρουαρίου.

Σε ότι αφορά στο δίδυμο των οδηγών της Red Bull Racing για τη νέα σεζόν, στην αυστριακή ομάδα παρέμεινε ο Μαξ Φερστάπεν, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο έως τα τέλη του 2020, ενώ μετά τη φυγή του Ντάνιελ Ρικιάρντο για τη Renault, τη θέση του πήρε ο Πιέρ Γκασλί, προερχόμενος από μία αρκετά καλή σεζόν με τα χρώματα της Toro Rosso.