Αυτό είναι το «όπλο» της Toro Rosso για το 2019 (pics)

Αυτό είναι το «όπλο» της Toro Rosso για το 2019 (pics)

Αυτό είναι το «όπλο» της Toro Rosso για το 2019 (pics)

Η Toro Rosso μας παρουσιάζει το αυτοκίνητό της για την επερχόμενη σεζόν και μας δίνει μια εικόνα για τα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα που θα δούμε φέτος σε όλα τα μονοθέσια. 

H Toro Rosso είναι μια ακόμη ομάδα που μας παρουσιάζει το μονοθέσιό της για το 2019. Σε λίγες ημέρες θα γίνουν τα «αποκαλυπτήρια» όλων των ομάδων και ήδη έχουμε πάρει μια γεύση για το πως θα είναι τα νέα αυτοκίνητα της Formula 1. Οι μεγάλες διαφορές εντοπίζονται στα νέα αεροδυναμικά βοηθήματα και την απλούστερη σχεδίαση του εμπρός πτερυγίου. 

Κατά τα λοιπά η Toro Rosso κρατά τα χρώματα ανάμεσα στο μπλε, το ασημί και το κόκκινο που είδαμε για πρώτη φορά το 2017 και ελπίζει το 2019, να φέρει καλύτερα αποτελέσματα από την ένατη θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, που κατέκτησε το 2018. 

«Ο στόχος είναι πάντα να βελτιωνόμαστε και να είμαστε ανταγωνιστικοί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό. Αυτό το χειμώνα δουλέψαμε πολύ για να φέρουμε μεγάλες αλλαγές και ελπίζουμε να ξεπεράσουμε κάποια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στο παρελθόν. Αναλύσαμε όσα έπρεπε ώστε να βελτιώσουμε τα δυνατά μας σημεία και να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες μας» είπε ο Φρανς Τοστ, επικεφαλής της Toro Rosso.