Ετσι θα «πυροβολεί» η νέα Formula 1 της Mercedes (vid)

Gazzetta team
Ετσι θα «πυροβολεί» η νέα Formula 1 της Mercedes (vid)
H Μercedes ανέβασε ένα βίντεο όλο γκάζια από τον νέο κινητήρα της για την εφετινή σεζόν, ενώ στο Μαρανέλο προβάρισαν ήδη οι Φέτελ και Λεκλέρκ τα καθίσματα της νέας Ferrari τους.

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι προετοιμασίες των ομάδων της Formula 1 ενόψει της νέας σεζόν. Ferrari και Mercedes ετοιμάζονται πυρετωδώς για τα αποκαλυπτήρια των νέων μονοθεσίων τους στις 15 και στις 13 Φεβρουαρίου, αλλά και για τις πρώτες επίσημες χειμερινές δοκιμές, που ξεκινούν στις 18 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr! | 21+

Η γερμανική ομάδα έδειξε ήδη από τώρα τις διαθέσεις της να υπερασπιστεί και εφέτος τον τίτλο, ανεβάζοντας ένα ηχητικό βίντεο του νέου μονοθεσίου της για το 2019. Στο «Fire-up» του νέου μοτέρ της F1 W10 ακούμε τον ήχο του υβριδικού συνόλου, ενώ γκαζώνει, «προειδοποιώντας» τους αντιπάλους του για ό,τι θα επακολουθήσει.

Στο Μαρανέλο δεν κάθονται πάντως με σταυρωμένα χέρια, μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκαν το εργοστάσιο ο Φέτελ και ο Λεκλέρκ, για να προβάρουν τα νέα καθίσματα των μονοθεσίων τους. Η αρχή έγινε με τον νεαρό Λεκλέρκ την περασμένη Πέμπτη και τον ακολούθησε μία ημέρα αργότερα ο Φέτελ. Και οι δύο οδηγοί συναντήθηκαν με τον νέο διευθυντή της Scuderia, Ματία Μπινότο, όπως επίσης με τους σημαντικότερους μηχανικούς της ομάδας.

Για τον Φέτελ θα είναι η εφετινή χρονιά καθοριστική. Το 2019 είναι η πέμπτη σεζόν του Γερμανού στην ιταλική ομάδα, όπου έχει πετύχει μέχρι τώρα 13 νίκες, οι οποίες τον φέρνουν στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας της Ferrari μετά τους Σουμάχερ και Λάουντα. Ωστόσο παραμένει ζητούμενο η κατάκτηση του παγκόσμιου πρωταθλήματος της Formula 1, ενώ εφέτος τα πράγματα θα ζορίσουν για τον τέσσερις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή, καθώς θα κληθεί να αντιμετωπίσει και έντονο εσωτερικό ανταγωνισμό στο πρόσωπο του 21χρονου Σαρλ Λεκλέρκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!