Φερνάντο Αλόνσο σε Μικ Σουμάχερ: Μάθε πρώτα να περπατάς και μετά να τρέχεις!

Δημήτρης Γράτσος
Φερνάντο Αλόνσο σε Μικ Σουμάχερ: Μάθε πρώτα να περπατάς και μετά να τρέχεις!
Ο Ισπανός πιλότος συμβουλεύει τον γιο του Μίκαελ Σουμάχερ, μετά την ένταξη του 19χρονου στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Μικ Σουμάχερ, γιος του Μίκαελ, το τελευταίο διάστημα έχει επιτύχει σημαντικές διακρίσεις, καθώς αρχικά ανακηρύχθηκε πρωταθλητής στη Formula 3 για το 2018, στη συνέχεια έτρεξε στο Race of Champions με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ενώ η κορυφαία στιγμή του προφανώς είναι η ένταξη του στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari.

Ωστόσο, ο Φερνάντο Αλόνσο φρόντισε να δώσει στον 19χρονο Μικ ορισμένες σημαντικές συμβουλές για την εξέλιξη της καριέρας του, σε συνέντευξη του στην Corriere della Sera:

«Το βάρος του ονόματος και της ιστορίας του πατέρα του, θα είναι αφόρητο, για αυτό ο Μικ θα πρέπει μάθει πρώτα να περπατά πριν αρχίσει να τρέχει. O Μίκαελ σταμάτησε να αγωνίζεται σε ηλικία 43 ετών, ωστόσο αν νιώθεις δυνατός δεν πρέπει να κοιτάς την ημερομηνία λήξης σου. Όλα εξαρτώνται από το αν νιώθεις ότι κάποιος είναι πιο δυνατός από εσένα, ωστόσο αυτό μπορεί να συμβεί ακόμη και όταν είσαι 25 ετών ή όταν είσαι 48. Και πάλι η ηλικία δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!