To νέο παλατάκι του Λιούις Χάμιλτον κοστίζει 35 εκατ. ευρώ (pics)

Gazzetta team
To νέο παλατάκι του Λιούις Χάμιλτον κοστίζει 35 εκατ. ευρώ (pics)
Ο Βρετανός πιλότος αγόρασε ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη με απίστευτη θέα στον ποταμό Χάντσον, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και εσωτερική πισίνα μήκους 25 μέτρων!

Ο Λιούις Χάμιλτον αγόρασε μετά την κατάκτηση του πέμπτου παγκόσμιου τίτλου στη Formula 1 ένα νέο διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με την ‘’Wall Street Journal’’ η πολυτελής κατοικία έχει 600 τ.μ. συνολικό εμβαδόν και κόστισε πάνω από 35 εκατ. ευρώ. Το νέο απόκτημα του 34χρονου Βρετανού βρίσκεται στην ταράτσα ενός πρώην βιβλιοδετείου στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και διαθέτει μία βεράντα 250 τ.μ. με καταπληκτική και ανεμπόδιστη θέα από τον ποταμό Χάντσον έως το άγαλμα της ελευθερίας.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Στο εσωτερικό προβλέπονται τέσσερα υπνοδωμάτια, μία πισίνα μήκους 25 μέτρων, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη και ειδικά διαμορφωμένος χώρος για πάρτι! Η κατοικία βρίσκεται σε ένα κτίσμα, το οποίο ανήκει στον σταρ του αμερικανικού πρωταθλήματος American Football ΝFL, Τομ Μπρέιντι και της συζύγου του –και διάσημου μανεκέν- Ζιζέλ.

Ο Χάμιλτον είναι ιδιοκτήτης και ενός άλλου ενός διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη, το οποίο είχε αγοράσει το 2017 για πάνω από 38 εκατ. ευρώ, ενώ κατέχει επίσης ένα σπίτι στην αμερικανική πολιτεία του Κολοράντο. Να σημειώσουμε, ότι μόνιμος τόπος κατοικίας του οδηγού της Mercedes είναι το Μόντε Κάρλο εξαιτίας των χαμηλών συντελεστών φορολόγησης των κατοίκων του Πριγκιπάτου.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!