Ο Φερστάπεν θα εκτίσει την ποινή κοινωνικής εργασίας στο Μαρόκο

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Φερστάπεν θα εκτίσει την ποινή κοινωνικής εργασίας στο Μαρόκο
Με δύο ημέρες κοινωνικής εργασίας τιμωρήθηκε ο Μαξ Φερστάπεν μέσα στη σεζόν του 2018 και θα εκτίσει την ποινή του στο E-Prix της Formula E στο Μαρακές του Μαρόκο.

Ύστερα από το Γκραν Πρι Βραζιλίας τον περασμένο Νοέμβρη, ο Μαξ Φερστάπεν παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Εστεμπάν Οκόν, λόγω ενός συμβάντος που άναψε τα αίματα στην πίστα. Στη συνέχεια η FIA και οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι θα πρέπει να τιμωρηθεί και δύο ημέρες κοινωνικής εργασίας ήταν το πόρισμα.

Προϋπόθεση ήταν ότι θα έπρεπε να εκτίσει την ποινή του έως και έξι μήνες μετά το περιστατικό και τελικά, θα τον δούμε να προσφέρει κοινωνική εργασία στο E-Prix της Formula E στο Μαρακές του Μαρόκο. Η δουλειά του θα είναι να βρεθεί στο πλάι των αγωνοδικών και βρίσκεται εκεί ήδη από το βράδυ της Παρασκευής.

«Ο Φερστάπεν θα περάσει τη μέρα του σαν παρατηρητής των αγωνοδικών και θα ακολουθήσει τη δουλειά τους σε μια διοργάνωση κορυφαίου επιπέδου για τους μηχανοκίνητους αγώνες» είπε στέλεχος της FIA. Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί το πως θα περάσει τη δεύτερη μέρα της κοινωνικής εργασίας του ο Μαξ Φερστάπεν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!