Ο Ζαν Τοντ είδε το Γκραν Πρι Βραζιλίας με τον Μίκαελ Σουμάχερ!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Ζαν Τοντ είδε το Γκραν Πρι Βραζιλίας με τον Μίκαελ Σουμάχερ!
Λιγοστά τα νέα που διαρρέουν κατά καιρούς για την εξέλιξη της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, όμως πλέον μπορούμε να έχουμε κάποιες ελπίδες, με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της FIA.

Λίγο καιρό πριν, η οικογένεια του Μίκαελ Σουμάχερ έδωσε στη δημοσιότητα την τελευταία του συνέντευξη, πριν το ατύχημα στις Άλπεις το Δεκέμβρη του 2013. Η πορεία της υγείας του δεν γίνεται συχνά γνωστή και όσα μαθαίνουμε για τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της F1, είναι διάφορες φήμες που διαρρέουν κατά καιρούς.

Όμως, αυτή τη φορά, μερικά λόγια του Ζαν Τοντ μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο πρόεδρος της FIA ανήκει στο στενό φιλικό περιβάλλον του Σουμάχερ και τον επισκέπτεται συχνά. Μετά την πιο πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελβετία, ο Τοντ είπε:

«Πάντα προσέχω τι λέω για τον Μίκαελ. Μπορώ όμως να σας αποκαλύψω, ότι είδα στην τηλεόραση το Γκραν Πρι Βραζιλίας μαζί του». Αυτό ίσως να σημαίνει ότι ο Σουμάχερ πλέον έχει μια επικοινωνία με το περιβάλλον και δεν μπορεί παρά να είναι μια ευχάριστη εξέλιξη για εκείνον. Ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο και αυτά είναι μόνον υποθέσεις, αφού δεν υπάρχει κάποια επίσημη δήλωση για την κατάστασή του αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε για το καλύτερο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!