Γερμανός επίσκοπος: «Δεν έχει αλλάξει το πρόσωπο του Σούμι»

Gazzetta team
Γερμανός επίσκοπος: «Δεν έχει αλλάξει το πρόσωπο του Σούμι»
Εμπιστος επίσκοπος του Πάπα επισκέφθηκε τον Σουμάχερ, κάθισε απέναντί του και αποκάλυψε, ότι ο πολυπρωταθλητής της Formula 1 νιώθει την αγάπη και τη φροντίδα των ανθρώπων γύρω του.

Ο γερμανός επίσκοπος Γκέοργκ Γκένσβαϊν δήλωσε στο περιοδικό «Bunte», ότι επισκέφθηκε τον Μίκαελ Σουμάχερ και αποκάλυψε συγκινητικές λεπτομέρειες από αυτή την επίσκεψη. «Κάθισα απέναντί του, κράτησα και τα δυο του χέρια και τον κοίταξα. Το πρόσωπό του είναι όπως το γνωρίζουμε όλοι, το χαρακτηριστικό πρόσωπο του Μίκαελ Σουμάχερ. Εχει γίνει μόνον λίγο πιο γεμάτο», ανέφερε ο 62χρονος επίσκοπος, που είναι προσωπάρχης του Παπικού Οίκου στο Βατικανό και ιδιαίτερος γραμματέας του πρώην Πάπα Βενέδικτου. Ο Γκένσβαϊν γνωρίζει καλά την οικογένεια Σουμάχερ και μάλιστα είχε οργανώσει το 2017 μία ακρόαση της Κορίνας Σουμάχερ και των δύο παιδιών του ζεύγους, Μικ και Τζίνα στον Πάπα Φραγκίσκο.

Ο έμπιστος επίσκοπος του Πάπα δήλωσε για τον επτά φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1, ότι «νιώθει ότι βρίσκονται γύρω του άνθρωποι που τον αγαπούν και τον φροντίζουν, ενώ κρατούν ευτυχώς μακριά του την υπερβολικά περίεργη δημοσιότητα. Ενας άνθρωπος, που είναι ασθενής, χρειάζεται εχεμύθεια και κατανόηση». Ο Γκένσβαϊν συμπλήρωσε, ότι «η οικογένεια είναι η προστατευτική φωλιά, την οποία χρειάζεται οπωσδήποτε ο Μίκαελ. Η σύζυγός του είναι η ψυχή της οικογένειας».

Ο αξιωματούχος της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας αποκάλυψε επίσης, ότι στις προσευχές του μνημονεύει τον 49χρονο Γερμανό και την οικογένειά του. «Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της γέννησης του Χριστού, της εξανθρωπισμένης θεϊκής αγάπης. Κάνει καλό και είναι ανάγκη, να την νιώθεις».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!