Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα επιστρέφει στη Formula 1

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα επιστρέφει στη Formula 1
Επιβεβαιώθηκε πλέον και επίσημα, ότι ο Κούμπιτσα θα οδηγεί το ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο της Williams, από την επόμενη σεζόν.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Φενέρμπαχτσε με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Επιτέλους, πραγματοποιήθηκε η επιθυμία του Ρόμπερτ Κούμπιτσα και επιστρέφει στη Formula 1! Ο Πολωνός οδηγός είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θα συνέχιζε στο ρόλο του δοκιμαστή οδηγού και ότι ήθελε να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα από το 2019, καθώς ο ίδιος πιστεύει ότι έχει πολλά να δώσει. Θα βρίσκεται στη Williams, μαζί με τον Τζορτζ Ράσελ και περιμένουμε να δούμε, τι αποτελέσματα θα φέρουν στην ομάδα!

Ο Κούμπιτσα έχει στο ιστορικό του μια νίκη στη Formula 1, στο Γκραν Πρι Καναδά το 2008. Έχει να τρέξει στη Formula 1 από το 2010 και στις 7 Δεκέμβρη, θα γιορτάσει τα 34α γενέθλιά του. Ο Κούμπιτσα στο παρελθόν είχε μείνει αρκετά πίσω λόγω διάφορων τραυματισμών, όμως πάντα φρόντιζε να δείχνει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστικός και μια σταθερή, υπολογίσιμη δύναμη. Ο ίδιος, έχει πει ότι πλέον οδηγεί 70% με το αριστερό του χέρι, ύστερα από τις επεμβάσεις που είχε. Η ανακοίνωση ότι θα τρέξει με τη Williams από το 2019 είναι επίσημη και περιμένουμε, για να μάθουμε τις λεπτομέρειες του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!