Πιθανή η τιμωρία του Φερστάπεν... (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Πιθανή η τιμωρία του Φερστάπεν... (vid)
Υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες αν στον επόμενο αγώνα θα επιτραπεί στον Φερστάπεν να τρέξει καθώς χειροδίκησε απέναντι στον Οκόν! Υπάρχει σε video οπότε... το «εν βρασμώ ψυχής» λίγο θα τον βοηθήσει.

Το γεγονός του αγώνα δεν ήταν άλλο από την επαφή που είχαν Φερστάπεν που ήταν πρώτος και Οκόν που προσπάθησε να ξε-ρίξει γύρο στον εαυτό του. Ο Φερστάπεν δεν του το επέτρεψε, μπλέχτηκαν και έκαναν και οι δύο τε-τα-κε. Οι οργανωτές τιμώρησαν τον Οκόν με 10 δευτερόλεπτα ποινής αλλά ο Φερστάπεν μετά το τέλος του αγώνα το σκέφτηκε πιο πρακτικά.

Θα πάω -είπε- και θα τον αρχίσω στις μπούφλες. Και μάλιστα μπροστά σε όλους! Και αυτό έκανε. Για πολύ κακή του τύχη υπάρχει και σε video...

Φανταζόμαστε πως θα υπάρξει ποινική συνέχεια του Οκόν ή της ομάδας προς τον Φερστάπεν. Προσέξτε, δεν έγινε εκείνη την στιγμή που το « εν βρασμώ ψυχής» θα έστεκε. Έγινε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Δύσκολα θα τρέξει στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν. Μέχρι ασφαλιστικά μέτρα μπορούν να του κάνουν αν θέλουν...

Το σήριαλ (που μόλις άρχισε) θα έχει συνέχεια... Θα είναι έκπληξη αν δεν τιμωρηθεί ο Φερστάπεν γιατί αν δεν τιμωρηθεί, όλα τα συμβάντα μέσα στον αγώνα, μετά θα λύνονται και με μπούφλες!

Δείτε εδώ τους τσαμπουκάδες του Φερστάπεν επί του Οκόν.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!