ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

«Εσύ φταις», είπε με τρόπο ο Χάμιλτον στον Φερστάπεν (vid)

ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ

«Εσύ φταις», είπε με τρόπο ο Χάμιλτον στον Φερστάπεν (vid)

«Εσύ φταις», είπε με τρόπο ο Χάμιλτον στον Φερστάπεν (vid)

Διδάσκει ο Χάμιλτον σοβαρότητα και απόδοση καθώς διανύει την καλύτερη εποχή της καριέρας του. Στην αναμονή πριν βρεθούν στο βάθρο έδωσε μερικά μαθήματα στον έξαλλο Φερστάπεν.

Μόλις τερμάτισε ο αγώνας ο Φερστάπεν ήταν έξαλλος από την σύγκρουση που είχε με τον Οκόν ενώ ήταν έναν γύρο πίσω του! Από τα τρομερά νεύρα του δεν μπορούσε κανείς να τον φέρει στα συγκαλά του. Στις δηλώσεις του έριξε όλο το βάρος στον Οκόν (που τελικά και τιμωρήθηκε από τους οργανωτές) παρά τις ενστάσεις της Force India πως έφταιγε ο Φερστάπεν!

Η συζήτηση στο χώρο αναμονής μεταξύ του Χάμιλτον και του Φερστάπεν ήταν αποκαλυπτική...

Με το  PulseBet*, νιώθεις  το παλμό του  Live  στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

-Τι έγινε; (Ρωτά αρχικά ο Ράικονεν)

-Με έβγαλε ο Οκόν ενώ του είχα ρίξει γύρο!»

-Μα έχει το δικαίωμα να το κάνει αυτό... (συνεχίζει από εκεί και πέρα ο Χάμιλτον)

-Ναι αλλά όχι να με τρακάρει... ενώ είμαι πρώτος!

-Έγινε μπροστά μου το είδα. Εσύ είχες περισσότερα να χάσεις... δεν έπρεπε να προσπαθήσεις να τον εμποδίσεις να περάσει, ήταν ένα γύρο πίσω. Αυτός δεν είχε να χάσει τίποτε...

-Ναι αλλά...

-Εσύ είχες περισσότερα να χάσεις. Εσύ τα είχες όλα...

Με τον Φερστάπεν να γίνεται ακόμα πιο κόκκινος...

Σε όλη την συζήτηση ήταν εμπρός και ο Κίμι που ενώ αρχικά ρωτούσε και αυτός τι έγινε μετά παρακολούθησε και αυτός με ενδιαφέρον την συζήτηση.

Αργότερα ρωτήθηκε σχετικά ο Χάμιλτον από τους δημοσιογράφους δίχως να είναι μπροστά ο Φερστάπεν και ανέφερε σχετικά...«Είδα τι έγινε. Έγινε μπροστά μου. Δεν έγινε όπως τα λέτε... και δεν μου προκάλεσε καμιά έκπληξη. Τους είδα να μονομαχούν μόνο που μονομαχούσαν για διαφορετικές θέσεις! Ήταν ανούσιο. Εγώ θα το είχα αντιμετωπίσει εντελώς διαφορετικά. Ευτυχώς ο Μαξ ήταν σε θέση να συνεχίσει δυνατά και να με πιέσει στο τέλος και ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Κατά την γνώμη μου ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Ο Μαξ είναι ένας τύπος που πέφτει στη φωτιά να πάρει ότι μπορεί (go-getter guy) και που-και-που, δεν του βγαίνει και δαγκώνει ή δαγκώνεται. Αλλά είμαι πραγματικά περήφανος γι αυτή τη νίκη και δεν με νοιάζει για κανέναν άλλον...»

Δείτε εδώ τις γεμάτες ένταση στιγμές.