Ο Χάμιλτον συνεχίζει με τέρμα γκάζι και με την pole position στη Βραζιλία!

Πέτρος Σηφαλάκης
Ο Χάμιλτον συνεχίζει με τέρμα γκάζι και με την pole position στη Βραζιλία!
Ο Βρετανός πιλότος της Mercedes πήρε ακόμη μια pole position και όπως φαίνεται, συνεχίζει να είναι σε τέλεια φόρμα ακόμη και μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος οδηγών!

Σκληρός «εργάτης» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κατασκευαστών για τη Mercedes, αποδεικνύεται ο Λιούις Χάμιλτον, που έχει ήδη πάρει τον τίτλο οδηγών και συνεχίζει με τέρμα γκάζι! Στη Βραζιλία, κατάφερε να πάρει την pole position με έναν εξαιρετικό χρόνο και να έχει πολλές ελπίδες για ένα καλό αποτέλεσμα στον αγώνα της Κυριακής. Η βροχή απειλούσε από την αρχή του Q1 και οι ειδικοί έλεγαν ότι υπήρχαν μεγάλες πιθανότητες να εμφανιστεί, όμως τελικά δεν προβλημάτισε αφού περιορίστηκε σε μερικές ψιχάλες. Στο Q3 οι ρυθμοί ήταν σε γενικές γραμμές σταθερές, ο Χάμιλτον ανέβηκε γρήγορα στην κορυφή και έγραφε συνεχώς καλούς χρόνους.

Σε κάποια στιγμή, τον έριξε αρκετά και περιμέναμε ότι κανείς δεν θα κατάφερνε να τον περάσει. Πάντως, ο Χάμιλτον δεν επαναπαύτηκε και συνέχισε την προσπάθεια, με αποτέλεσμα να τον «ρίξει» ακόμη χαμηλότερα. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ ήταν αυτός που με την τελευταία του προσπάθεια, κατάφερε να φτάσει πιο κοντά του, όμως τελικά δεν μπόρεσε να τον περάσει. Μπότας και Ράικονεν, είναι στην τρίτη και την τέταρτη θέση αντίστοιχα, ενώ ο Μαξ Φερστάπεν ήταν επίσης δυνατός, φτάνοντας μέχρι την πέμπτη θέση. Ρικιάρντο, Έρικσον, Λεκλέρκ, Γκροζάν και Γκασλί είναι εκείνοι που βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα εκκίνησης. Δείτε τα αποτελέσματα, αναλυτικά:

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!