Φέτελ: «Το 2018 ίσως ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου»

Πέτρος Σηφαλάκης
Φέτελ: «Το 2018 ίσως ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου»
Ένα έτος που σίγουρα θα θυμάται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, είναι το 2018, καθώς μέσα σε αυτό έζησε πολλές και διαφορετικές στιγμές.

Στο Γκραν Πρι του Μεξικού, ο Λιούις Χάμιλτον κέρδισε και μαθηματικά το πρωτάθλημα οδηγών για το 2018, φτάνοντας τα πέντε συνολικά στην καριέρα του. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ, δεν κατάφερε να μείνει δίπλα του, μετά από ένα σημείο και ενώ είχε πολύ καλές προοπτικές, έμεινε πίσω. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari, είπε:

«Ίσως να ήταν η δυσκολότερη χρονιά μου φέτος. Θέλει σκέψη, όμως από ορισμένες απόψεις, ήταν σίγουρα. Πάντως, μιλάμε για μια διαφορετική κατάσταση από άλλα χρόνια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε το γεγονός ότι είχαμε ένα πολύ ισχυρό πακέτο, μπορούσαμε να κερδίσουμε αγώνες.

Δεν είμαστε πλέον στη μάχη για το πρωτάθλημα οδηγών όμως μπορούμε να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα κατασκευαστών. Ακόμη κι αν ήταν ένα δύσκολο έτος όμως, νομίζω πως ήταν και πάλι καλό για εμάς σαν ομάδα. Ακόμη βελτιωνόμαστε και σίγουρα είδαμε πράγματα που κατέστησαν προφανές ότι χρειάζονται διόρθωση, προκειμένου να κάνουμε το τελικό αυτό βήμα που ψάχνουμε».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!