Χάμιλτον: «Είχαμε πολλά προβλήματα στις ΗΠΑ»

Πέτρος Σηφαλάκης
Χάμιλτον: «Είχαμε πολλά προβλήματα στις ΗΠΑ»
Απείχε από το ιδανικό η παρουσία της Mercedes στο Γκραν Πρι των Ηνωμένων Πολιτειών και ο Λιούις Χάμιλτον, μας εξηγεί μερικά από τα μεγαλύτερα προβλήματα που είχαν.

Στο Γκραν Πρι Ηνωμένων Πολιτειών είδαμε τον Κίμι Ράικονεν να κερδίζει και τον Λιούις Χάμιλτον να βρίσκεται στην τρίτη θέση της γενικής κατάταξης, πίσω και από τον Μαξ Φερστάπεν. Ο Βρετανός είχε την pole position, όμως τα προβλήματα που αντιμετώπισαν, δεν του επέτρεψαν να διεκδικήσει μια καλύτερη θέση. Ωστόσο όλα αυτά έχουν φιλολογική σημασία για τον Χάμιλτον καθώς ο τίτλος για τη φετινή σεζόν βρίσκεται ήδη στην τσέπη του και για να τον χάσει, θα πρέπει να γίνει... θαύμα.

«Είδατε το αυτοκίνητο σε ένα εκατομμύριο κομμάτια λίγο πριν τον αγώνα, αυτό δεν ήταν ιδανικό. Πιθανότατα αν είχαμε ένα διαφορετικό πρωινό, να είχαμε και διαφορετικό αγώνα. Επίσης, μια ζημιά στο πάτωμα του αυτοκινήτου, μας περιόρισε στην ταχύτητά μας. Είχαμε κι άλλο ένα πρόβλημα που ανακαλύψαμε στη συνέχεια, όμως δεν γνωρίζαμε πόσο χρόνο θα μας έπαιρνε ώστε να επιλυθεί. Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αγώνα δύο στάσεων εξαιτίας μερικών θεμάτων που είχαμε, που δεν ήταν ιδανικά για το αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζαμε ότι θα γινόταν αυτό όταν ξεκινήσαμε τον αγώνα. Αν δεν υπήρχε, η χρήση των ελαστικών δεν θα ήταν επίσης τόσο μεγάλο θέμα για εμάς» είπε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!