Ο Ράικονεν παρέμεινε cool, σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Ο Ράικονεν παρέμεινε cool, σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Ο Ράικονεν παρέμεινε cool, σαν να μην συμβαίνει τίποτα

Αλλοι οδηγοί θα…παραμιλούσαν, αν κατάφερναν να νικήσουν μετά από μία πενταετία. Όχι, όμως και ο Κίμι, που παρέμεινε ψύχραιμος, σαν να μην είχε συμβεί και κάτι το ιδιαίτερο.

Το Predictor παίζει μπάλα και στο Champions League με έπαθλο €5000 μετρητά* κάθε αγωνιστική μέρα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Aλήθεια ή ψέμα; Πάντως ο Κίμι Ραϊκόνεν έκανε, σαν να μην του καιγόταν καρφάκι, που είχε να νικήσει πέντε ολόκληρα χρόνια σε αγώνα της Formula 1. Αυτό προκύπτει τουλάχιστον από τις δηλώσεις του για τον θρίαμβό του στο Όστιν, όπου τόνισε ότι «για εμένα δεν ήταν πραγματικά κάποια σπουδαία υπόθεση». Υπογράμμισε όμως, ότι «για κάποιους άλλους ίσως να έχει αυτό μία μεγαλύτερη σημασία. Αν τα καταφέρω, τότε όλα καλά. Αν όχι, τότε δεν αλλάζει εξαιτίας αυτού του γεγονότος καθόλου η ζωή μου. Χαίρομαι, γιατί είμαστε εδώ μόνον, επειδή θέλουμε να νικάμε. Και χαίρομαι, επειδή αποστόμωσα μερικούς, από αυτούς που μου κάνουν κριτική».

Χαρούμενος για τη νίκη του Ράικονεν δήλωσε και ο έτερος οδηγός της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γερμανός, «ο Κίμι πήρε ό,τι του άξιζε και ό,τι άξιζε στην ομάδα».