Φέτελ: «Θα έπρεπε να έχω νικήσει σήμερα»

Gazzetta team
Φέτελ: «Θα έπρεπε να έχω νικήσει σήμερα»
Θυμωμένος με τον ίδιο του τον εαυτό ήταν ο Φέτελ, που δήλωσε ότι η επαφή με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο και το τετ α κε, του κόστισαν τη νίκη στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Με τον εαυτό του τα έβαλε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός ήταν απογοητευμένος με την τέταρτη θέση του στο Όστιν και εξήγησε τους λόγους. «Θα μπορούσαμε να έχουμε αποκομίσει περισσότερα κέρδη σήμερα από τις αδυναμίες των Mercedes», ανέφερε ο οδηγός της Ferrari και εστίασε κυρίως στη σύγκρουσή του με τον Ντάνιελ Ρικιάρντο κατά την εκκίνηση. Ο Φέτελ δήλωσε θυμωμένος με τον εαυτό του εξαιτίας αυτού του ελιγμού, γιατί «αλλιώς θα είχαμε νικήσει σε κάθε περίπτωση σε αυτόν τον αγώνα».

Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 περιέγραψε το περιστατικό, χωρίς να αποδώσει πάντως ευθύνες στον Ρικιάρντο. «Τον είχα στη ευθεία. Όμως αυτός αντιστάθηκε, κάτι που είναι o.k.», είπε ο Φέτελ. Τα δύο αυτοκίνητα συνέχισαν το ένα δίπλα στο άλλο μπαίνοντας στη στροφή 14, που γλιστρούσε πολύ η εσωτερική της. Ο Γερμανός θα προτιμούσε να τραβηχτεί πιο πολύ προς τα μέσα, «όμως δεν ήταν δυνατόν εκείνη τη στιγμή». Ο Αυστραλός κράτησε τις γραμμές του, ο Φέτελ βγήκε προς τα έξω και ήρθαν σε επαφή μεταξύ τους. «Ήταν βεβαίως χαζό, που υποχρεώθηκα να κάνω τετ α κε», τόνισε ο οδηγός της Scuderia, συμπληρώνοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πλέον η τρίτη φορά, που βρίσκομαι στο ίδιο ύψος με κάποιον άλλον και είμαι εκείνος, που κάνει τετ α κε. Λίγο πικρό».

Θέση για το συγκεκριμένο περιστατικό πήρε και ο Ρικιάρντο δηλώνοντας τα εξής στον τηλεοπτικό σταθμό RTL: «Ήταν ένα αγωνιστικό συμβάν. Μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στον πρώτο γύρο. Προσπάθησε να το αποφύγει, όμως έχασε το αυτοκίνητο, όμως εγώ δεν έπαθα ευτυχώς καμία ζημιά».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!