Eσκισε το παπούτσι του ο Φερστάπεν στη μονομαχία με τον Χάμιλτον

Gazzetta team
Eσκισε το παπούτσι του ο Φερστάπεν στη μονομαχία με τον Χάμιλτον
Ο οδηγός της Red Bull φοβήθηκε στο τέλος εξαιτίας των φθαρμένων ελαστικών του μονοθεσίου του, ενώ η μάχη με τον Χάμιλτον, του κόστισε ένα…σκισμένο παπούτσι!

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Rise of Olympus» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο Μαξ Φερστάπεν δήλωσε πολύ τυχερός, που κατάφερε και ανέβηκε στο βάθρο με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο Γκραν Πρι των ΗΠΑ. Ο πιλότος της Red Bull ανέφερε, ότι τα ελαστικά του είχαν φθαρεί πολύ στην τελική φάση του αγώνα, όταν χρειάστηκε να αποκρούσει τις επιθέσεις του Χάμιλτον και βρισκόταν μία ανάσα πίσω από τον Ραϊκόνεν. «Ήμουν στον αγώνα με ελαστικά supesoft, ενώ οι υπόλοιποι χρησιμοποιούσαν soft ελαστικά», εξήγησε ο νεαρός Ολλανδός, που ψηφίστηκε και οδηγός του αγώνα.

Ο Φερστάπεν περιέγραψε επίσης τη σκληρή μάχη, που έδωσε, για να κρατήσει πίσω του τη Mercedes του Χάμιλτον, λέγοντας τα εξής: «Εκανα λάθος στα φρένα πριν τη στροφή 12. Στις επόμενες κλειστές φουρκέτες δόθηκαν πραγματικά υπέροχες μονομαχίες. Στη στροφή 17 δοκίμασα τα πάντα, για να παραμείνω στη μάχη, όμως και ο Λιούις βρισκόταν ήδη στο όριο. Ετσι διατηρήθηκα δεύτερος».

Όπως αποκάλυψε ο πιλότος της Red Bull, από την μονομαχία με τον Βρετανό προκλήθηκαν παράπλευρες απώλειες. «Εσχισα μάλιστα το παπούτσι μου. Τόσο σκληρά πάλεψα στο κόκπιτ», ανέφερε ο Mad Max, δείχνοντας την τρύπα στο αριστερό του αγωνιστικό παπούτσι, που είχε σχεδιαστεί σαν καουμπόικο ειδικά για το Γκραν Πρι των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!