Μόνον Χάμιλτον και Λεκλέρκ χωρίς βαθμούς ποινής εφέτος

Gazzetta team
Μόνον Χάμιλτον και Λεκλέρκ χωρίς βαθμούς ποινής εφέτος
Ο Φέτελ βρίσκεται στην πέμπτη θέση μεταξύ των πιλότων της Formula 1 με τους περισσότερους βαθμούς ποινής εφέτος, την οποία οδηγεί o Γκροσιάν με εννέα!

Η αγνόηση των κόκκινων σημαιών από τον Φέτελ την Παρασκευή, κόστισε στον Γερμανό δύο βαθμούς ποινής στη σούπερ λισάνς του και έτσι έφτασε τους πέντε για εφέτος. Ο οδηγός της Ferrari δεν κινδυνεύει πάντως, να αποκλειστεί από κάποιον αγώνα, γιατί αυτό προβλέπεται με 12 βαθμούς στη διάρκεια ενός έτους και δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα από το 2014 και μετά, οπότε ισχύει ο συγκεκριμένος κανονισμός.

Αρης – ΠΑΟΚ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στη λίστα με τους πιο απείθαρχους οδηγούς για εφέτος βρίσκεται επικεφαλής ο Ρομέιν Γκροσιάν με εννέα πόντους. Αν μάλιστα δεν προσέξει ο Ελβετός και χρεωθεί με άλλους τρεις βαθμούς στο Όστιν, τότε θα αποκλειστεί από το επόμενο Γκραν Πρι στο Μεξικό. Αν δεν συμβεί αυτό, τότε δεν διατρέχει κίνδυνο, καθώς μετά το Μεξικό θα σβηστούν οι βαθμοί ποινής του, που συμπληρώνουν ένα χρόνο.

Η δεύτερη θέση της σχετικής λίστας πηγαίνει στον Μαξ Φερστάπεν με οκτώ βαθμούς, ενώ την τρίτη θέση του…βάθρου κατέχει ο Μάρκους Έρικσον της Sauber με έξι πόντους.

Να σημειώσουμε, ότι εφέτος υπάρχουν μόνον δύο οδηγοί χωρίς βαθμούς ποινής και αυτοί είναι ο Λιούς Χάμιλτον και ο Σαρλ Λεκλέρκ!

Δείτε τη σχετική λίστα για το 2018:

9: Romain Grosjean
8: Max Verstappen
7: Marcus Ericsson
6: Sergei Sirotkin
5: Sergio Perez, Lance Stroll, Sebastian Vettel
4: Valtteri Bottas, Pierre Gasly, Brendon Hartley, Nico Hülkenberg
3: Kevin Magnussen
2: Esteban Ocon, Kimi Räikkönen, Daniel Ricciardo, Carlos Sainz
1: Fernando Alonso, Stoffel Vandoorne
0: Lewis Hamilton, Charles Leclerc

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!