O Λάουντα αιφνιδίασε τον Χάμιλτον στο τηλέφωνο

Gazzetta team
O Λάουντα αιφνιδίασε τον Χάμιλτον στο τηλέφωνο
Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε, ότι πρόσφατα του τηλεφώνησε ο Λάουντα, ενώ σκοπεύει να τον επισκεφθεί στη Βιέννη, μόλις βγει από την εντατική του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται.

Ο Νίκι Λάουντα δεν θα παρών στους εορτασμούς του πέμπτου Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1 από τον Χάμιλτον, είτε στο Ωστιν είτε μία εβδομάδα αργότερα στο Μεξικό. Ο 69χρονος Αυστριακός παραμένει, μετά τη μεταμόσχευση πνεύμονα που υπεβλήθη, στην εντατική ενός νοσοκομείου της Βιέννης, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται και ελπίζει, να επανέλθει σύντομα στην αγαπημένη του Formula 1.

Μάλιστα ο Χάμιλτον αποκάλυψε στο περιθώριο του Γκραν Πρι στο Τέξας, ότι ο Λάουντα του τηλεφώνησε πριν δύο ημέρες. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός, «έπαθα σοκ, όταν τον άκουσα. Το είπα, ότι ακούγεται νεότερος από ποτέ. Καίγεται να επιστρέψει και νιώθω ευγνώμων προς τους γιατρούς του και τη σύζυγό του».

Ο οδηγός της Mercedes δήλωσε εξάλλου τα εξής: «Ο Νίκι μου είπε, ότι θα βγει σύντομα από την εντατική και ότι τότε θα μπορώ πλέον να τον επισκεφθώ. Θα βρεθώ σίγουρα πριν το τέλος της χρονιάς στη Βιέννη». Συμπλήρωσε επίσης, ότι «μας λείπει στην ομάδα, όμως το πνεύμα του είναι μαζί μας στην πίστα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!