«Ατζαμής» σε δημόσιους δρόμους ο Ραϊκόνεν

Γιώργος Βαρίνος
«Ατζαμής» σε δημόσιους δρόμους ο Ραϊκόνεν
Ο οδηγός της Ferrari τιμωρήθηκε με πρόστιμο 350 ελβετικών φράγκων, επειδή παραβίασε στην Ελβετία τον Κ.Ο.Κ. και έπεσε με το Ι.Χ. του πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο!

Μπορεί να θεωρείται ένας από τους καλύτερους σύγχρονους οδηγούς της Formula 1, όμως εκτός πίστας έχει ο Κίμι Ραϊκόνεν τα…θεματάκια του. Ο Φιλανδός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 350 ελβετικών φράγκων, δηλαδή περίπου 300 ευρώ, όταν έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω σε ένα παρκαρισμένο όχημα στην πόλη Μπάαρ της Ελβετίας, όπου κατοικεί μόνιμα.

Το περιστατικό συνέβη τον Μάιο, όταν ο Κίμι έκανε έναν ελιγμό προς τα αριστερά, για να προσπεράσει διπλοπαρκαρισμένα οχήματα. Ωστόσο, δεν υπολόγισε καλά τα αυτοκίνητα που κινούνταν αντίθετα και προκειμένου να μη συγκρουστεί μετωπικά μαζί τους, έστριψε το τιμόνι απότομα δεξιά, πέφτοντας έτσι πάνω σε ένα άλλο παρκαρισμένο Ι.Χ. Το περιστατικό επιβεβαιώθηκε την Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου, από τις ελβετικές Αρχές.

Για ατελείωτη δράση, παίξε νόμιμα live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Eκτός από το πρόστιμο των 350 ελβετικών φράγκων, ο Ραϊκόνεν υποχρεώνεται να πληρώσει άλλα 450 ελβετικά φράγκα (περίπου 390 ευρώ) ως πάγια δικαστικά έξοδα, που προέκυψαν στο πλαίσιο της δίωξής του για παραβίαση του ελβετικού Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Τελικά, ακόμη και ένας κορυφαίος οδηγός αγώνων, μπορεί να κάνει λάθη αρχαρίου!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!