Νέος οδηγός για τη Williams στην F1 από το 2019

Πέτρος Σηφαλάκης
Νέος οδηγός για τη Williams στην F1 από το 2019
Ο εικοσάχρονος Τζορτζ Ράσελ, υπέγραψε με τη βρετανική ομάδα και θα οδηγεί το ένα από τα δύο μονοθέσιά της την επόμενη σεζόν.

«Νέο αίμα» έρχεται στη Formula 1 από την ερχόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα, στη Williams, ο ένας από τους δύο οδηγούς της θα είναι ο Βρετανός Τζορτζ Ράσελ, που είναι φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 2 φέτος. Ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το ποιος θα είναι ο άλλος οδηγός της Williams, όμως θεωρείται πως θα είναι ο Σεργκέι Σιρότκιν που είναι και φέτος.

Έτσι, για άλλη μια χρονιά, ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα που ήθελε να επιστρέψει στην F1, μάλλον δεν θα τα καταφέρει. Ο εικοσάχρονος Τζορτζ Ράσελ, είπε μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου: «Είναι πραγματικά τιμή μου που θα είμαι μέλος σε μια ομάδα με το πρεστίζ και την κληρονομιά της Williams.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους στη Williams για την πίστη τους προς το πρόσωπό που και την απόφασή τους, όπως και τον Τότο Βολφ και τη Mercedes που είχα αυτή τη φανταστική στήριξη όσο βρισκόμουν στο GP3 και τη Formula 2. Είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω να δουλεύω με τη Williams και ότι θα κάνω τα πρώτα μου βήματα στη Formula 1 ως οδηγός αγώνων. Ανυπομονώ για τη Μελβούρνη του χρόνου για να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι για εμένα».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!