Πώς χάλασε ο Φέτελ το «Grand Slam» του Χάμιλτον

Gazzetta team
Πώς χάλασε ο Φέτελ το «Grand Slam» του Χάμιλτον
Ο Χάμιλτον θα πετύχαινε το απόλυτο στο Γκραν Πρι Ιαπωνίας, αν δεν έκανε ο Φέτελ την τελευταία στιγμή τον ταχύτερο γύρο και ενώ οι άνθρωποι της Mercedes έδιναν συγχαρητήρια στον Βρετανό.

Το «Grand Slam» σε ένα Γκραν Πρι της Formula 1 δεν αποτελεί κάτι συνηθισμένο ή αυτονόητο. Για να το πετύχει ένας οδηγός πρέπει να κατακτήσει τη νίκη και την pole position, να μείνει επικεφαλής στον αγώνα από την αρχή έως το τέλος του και να καταγράψει και τον ταχύτερο γύρο.

Ζήσε τη δράση του ποδοσφαίρου και πολλές καθημερινές προσφορές* για όλους του παίκτες! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όλα αυτά τα είχε πετύχει ο Χάμιλτον την ώρα που ολοκλήρωνε τον 53ο γύρο στο Γκραν Πρι Ιαπωνίας, δεχόμενος τα συγχαρητήρια του μηχανικού του Πίτερ Μπόνινγκτον για τον θρίαμβο, αλλά και για το «Grand Slam» στη Σουζούκα. Ωστόσο, ο Φέτελ χάλασε την ύστατη στιγμή τη…σούπα του οδηγού της Mercedes, πετυχαίνοντας στον τελευταίο γύρο του τον καλύτερο χρόνο στον αγώνα με 1:32.318 λεπτά.

Όχι, ότι θα τον ένοιαξε και πολύ τον Λιούις βέβαια, καθώς πρόκειται για ένα μικρό «στατιστικό λάθος» σε σχέση με τον…περίπατο που έκανε στη Σουζούκα, χάρη στον οποίο βρίσκεται πλέον μία ανάσα από τον πέμπτο παγκόσμιο τίτλο του στη Formula 1.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!